Тайни от миналото и изненадващи обрати в „Дяволското гърло” тази вечер

„Героят ми в „Дяволското гърло” – Краси, все още не се е развил и не се показал напълно. Същото важи и за Лилавия от „Господин Х и морето”, разказа актьорът Стоян Радев в „На кафе”. В криминалната драма „Дяволското гърло” той е на страната на добрите, а в комедията „Господин Х и морето” се превъплъщава в лошия, но какво ще се случи с неговите герои, предстои да разберем.

NOVA сериал
Снимка: NOVA

Много изненадващи обрати предстоят и на другите герои в криминалната драма „Дяволското гърло” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA. Мия ще се изправи срещу Асен, решена да открие истината на всяка цена в новия епизод на криминалната драма. 

Дали Филип ще изпълни заканата си един от двамата да се оттегли от разследването? И каква ще е реакцията на останалите от екипа и на прокурор Чанов?

Междувременно тайни от миналото излизат наяве. Едно от оръжията на престъплението ще се появи неочаквано, свързвайки две от убийствата. Лазар изненадващо ще се вмъкне в хотелската стая, за да вземе часовниците и бижутата, които Диана му взе. Как ще постъпи тя и колко далеч е готов да стигне той? Предстои да разберем в предстоящия епизод на „Дяволското гърло“ – тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на Дяволското гърло във Facebook.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти