Създадено за Nestlé Fitness

Тайната закуска на главния редактор

Вяра Иванова
Снимка: Личен архив

Събуждам се и осъзнавам, че тази сутрин ще е от онези… От онези летните, леките, лежерните. От онези, в които може да нямам цялото време на света, но ще се държа така, сякаш го имам. Защото денят се познава по сутринта, а аз държа моите сутрини да бъдат зареждащи, вкусни и позитивни.

Слънцето вече наднича примамливо през пердетата, скачам от леглото и се чудя какво ли ме очаква в горещия летен ден. Протягам се лениво като котка, вдишвам аромата на сутрешното ми кафе и вече знам, че съм готова да покоря света!

Но преди това - закуска! Да, главните редактори закусват. Е, поне този главен редактор със сигурност го прави :) Като един горд представител на зодия Телец, аз съм почитател на хубавата храна. Като главен редактор на Edna.bg, знам колко е важно да се грижа за себе си в забързаното ежедневие. Като жена и майка, винаги искам да давам 100% от себе си, а за целта трябва да се чувствам добре.

Вяра Иванова
Снимка: Личен архив

А това, което ме кара да се чувствам добре сутрин и ми дава позитивен старт на деня, е вкусната и питателна закуска. Помня, че когато бях малка, се възхищавах на героините във филмите, които сладко похапваха хрупкавите си зърнени закуски в собствените си идеално подредени кухни. Днес се оказва, че моят сутрешен ритуал прилича доста на тях. Е, кухнята ми не е идеално подредена всеки ден, но едно нещо е задължително - моята вкусна и питателна закуска!

Вяра Иванова
Снимка: Личен архив

Името ѝ е Nestle Fitness Granola и тя е моята тайна за вкусно, хрупкаво и питателно хапване в началото на деня. Nestle Fitness Granola съдържа над 50% пълнозърнести култури (овес и пшеница), което ги прави основна съставка на закуската. Тя съдържа още добавени калций и желязо.

Nestle Fitness Granola представлява едно хрупкаво съвършенство, което се допълва чудесно с любимото ви мляко, любимия плод или пък с ядки за още повече изкушаваща хрупкавост.

Вяра Иванова
Снимка: Личен архив

Nestle Fitness Granola ми помага да водя балансиран начин на живот и всяка сутрин да имам онази мечтана филмова закуска, която не изглежда добре само на екран, но и на живо. Добавям към нея и любимите ми сезонни плодове, ядки и млека и положението се превръща от красиво в идилично! Защото балансът е основна предпоставка за щастлив живот, а балансираната закуска е едно чудесно начало.

d
Снимка: Nestle Fitness

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти