Съветите на Руми Илиева: 4 предимства на онлайн тренировките

руми илиева
Снимка: Личен архив

Прекрасни! От години работя с хиляди жени, с които споделям ФБ страницата си "Fitnesinstruktor". "Прекрасна" е нашето обръщение и го използвам и към вас сега, защото усещам, че ще си станем близки :)

Спестяваш време

Не чакаш за уреди във фитнеса и не губиш време да стигнеш до него и обратно вкъщи. С домашните тренировки спестяваш между 1 и 2 часа всеки път, което прави още по-лесно да намериш време за упражнения. Ако тренираш 3 пъти седмично това са между 3 и 6 часа, които допълнително имаш за себе си!

Тренираш в удобно за теб време

Понеже може да тренираш буквално по всяко време, е лесно да го съчетаеш с натоварената си програма. Сутрин, или преди онлайн среща, или следобед, когато детето спи, онлайн тренировките започват, когато ти натиснеш бутона „старт“. Имаш 10 свободни минути, пускаш си видео с тренировка и готово, и днес тренира.

Не се притесняваш от чужди погледи и как изглеждаш

Ако се чувстваш некомфортно да тренираш, когато около теб има хора, у дома започваш тренировка, когато си сама или просто се затваряш в спалнята и пращаш всички в хола. Онлайн тренировките ти позволяват да се развихриш и да бъдеш себе си!

Постоянно ти е интересно

Онлайн тренировките предлагат огромно разнообразие, така че всеки ден може да тренираш с нови упражнения, които поддържат любопитството ти и тренировката минава неусетно. В най-голямото в България онлайн фитнес студио „Прекрасна“ има над 250 тренировки в 3 нива на трудност. Може цяла година да тренираш без да повториш тренировка. Избираш за какво ти се тренира – корем, дупе, бедра, ръце и др., пускаш си тренировката и за 20-30 минути гориш и стягаш цялото тяло, което гарантирано те променя за няколко месеца. Хиляди жени тренират в онлайн студио „Прекрасна“ и се радват не само на тренировките, но и на над 350 рецепти, подходящи за цялото семейство. А във Facebook групата към студиото може да получиш подкрепа и мотивация от други Прекрасни, които тренираш като теб онлайн.

Избери план за студиото от тук и може да тренираш още сега!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти