Съветите на 70-годишните: какви са житейските уроци на известните личности, които тази година ги навършват

Съветите на 70-годишните: какви са житейските уроци на известните личности, които тази година ги навършват
Снимка: netinfo

В шоубизнеса постоянно се появяват нови и нови имена, които са силните за деня, но има звезди, които от десетилетия владеят сърцата на публиката и вълнуват хората с живота и делата си.

Да, Холивуд постоянно произвежда нови таланти, но онези, които са се утвърдили във времето, са ни още по-скъпи, защото през техния живот и опит можем да почерпим мъдрост и ценни съвети за света и взаимоотношения с другите.

Следващите 6 героя от нашата галерия ТУК са известни личности, които са постигнали наистина велики дела в кариерите си. Те са политик, писател, актьор, режисьор, спортист, певец... И всеки един от тях тази година навърши или предстои да навърши 70! Всяка една от вас знае кои са те.

Това са Хилари Клинтън, Стивън Спилбърг, Елтън Джон, Стивън Кинг, Арнолд Шварценегер и Глен Клоуз.

През тяхната житейска хронология са преминали милиони емоции, случки, възходи и падения. Всеки от тях се е борил със славата, изпитвал е истинско щастие, но и неимоверна болка. 

Но онова, което ги е запазило земни и здраво стъпили на земята, е философията, закодирана в съзнанията им, благодарение на тези 7 десетилетия, които са преживели.

Решихме да съберем най-ценния съвет на всеки от тях - най-полезното знание, което някога са давали в свои интервюта или публични изказвания. Вярваме, че възрастта носи себепознание и себеприемане. И всичко, което можем да научим от тях и да го приложим в нашия начин на живот, е безценно.

Към галерията

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

>>> За още интересни материали изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти