Създадено за RESCUE®

Спечели си спокойствие с играта на Rescue

спокойствие жена
Снимка: Thinkstock

Ежедневието на модерния човек е подложено на сериозен стрес и на значително емоционално и интелектуално натоварване. Стресът несъмнено пречи да изживеем пълноценно и с радост красивите моменти от деня.

Може да е свързан с конкретна ситуация (полет, раждане, неприятна случка) или да ни държи в хватката си през целия ден, че и през нощта. Този тип стрес е характерен за по-тревожните хора, чиято работа например ги напряга почти денонощно, или ги измъчват мисли за срещи, пари, неизпълнени задачи.

Във всички случаи последиците от хроничния стрес са сериозни и са свързани с психичното и физическото здраве. Отразяват се на отношенията ни с близките, на професионалния живот, както и на взимането на правилни решения.

спокойствие жена
Снимка: Thinkstock

В търсенето на ефективно средство за справяне със стреса винаги е по-добре и правилно първо да се информираме за възможностите, които ни предлага природата.

Универсалната комбинация на д-р Бах – Rescue е алтернативно и безопасно средство, с което можем да противодействаме на стреса на работното място и да предотвратим трайни увреждания. Съответно да водим пълноценен и щастлив живот всеки ден.

Рескю (капки, спрей или пастили) помага в моментните състояния на стрес, предизвикани от силна емоция, прекалено интензивно  умствено и физическо натоварване, природни явления.

Помага за намаляване общите нива на стрес в ежедневието и възстановява вътрешното спокойствие и усещане за хармония. препоръчва при всички случаи на емоционална нестабилност, независимо от причината.

жена усмивка цветя природа щастие спокойствие
Снимка: Thinkstock

Ефектът настъпва в рамките на 5-10 минути. Подходящ е за всички възрасти, включително за бебета, деца и бременни

И ако сред вас все още има такива, които не са се запознали лично с благотворното влияние на продуктите от серията Rescue, сега е моментът да си спечелите безплатна награда, като отговорите правилно на въпроса:

Кои форми на Rescue се предлагат в момента на българския пазар?

A: капки, спрей, пастили, крем

Б:  шампоан, сироп, гранули

В: лепенки, вазелин, спирала

Общо трима правилно отговорили ще получат награда, състояща се от комплект Рескю капки, Рескю спрей, Рескю пастили и Рескю крем.

Изпращайте правилните отговори на въпроса на имейл edna@netinfo.bg, като не забравяте да добавите три имена, имейл адрес, телефон и населено място. 

Крайният срок за участие е 23 май. (Вижте пълните условия на играта тук. Изпращайки имейл за участие, се съгласявате с условията и правилата на провеждане на играта) 

А за ефекта от есенциите на д-р Бах най-добре могат да свидетелстват хора, които са се убедили лично в тяхното въздействие. Сред тях е и създателката и собственик на  компания за производство на зрели пробиотични ядкови сирена Cheese The Queen Вера Тинкова.

вера тинкова
Снимка: Rescue

Както тя споделя, като жена, емоциите влияят доста на живота и решенията, които взима – както положително, така и отрицателно.

Вера се занимава с производство на холистична храна и винаги е имала интерес към холистичните методи за справяне с емоциите и състоянието на напрежение и стрес. Признава обаче, че постоянната динамика обаче я изтощава, появяват се умората и стресът.

„Есенциите на д-р Бах ми помагат да намеря вътрешния баланс и покой в целия хаос през деня, за да се справям с емоциите си и да взимам най-добрите решения за бизнеса си“, споделя бизнесдамата опита си, който, сигурни сме, ще потвърдите и вие като ефект веднъж изпробвали есенциите Rescue.

 

ИГРАТА ПРИКЛЮЧИ, ВИЖТЕ ПОБЕДИТЕЛИТЕ ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти