Снимай с Huawei в месеца на любовта и спечели нов Mate 50 Pro

Huawei
Снимка: Huawei

Huawei поздравява всички свои фенове и любители на мобилната фотография като организира фото конкурс в социалните мрежи „Снимай и сподели любимите си неща в месеца на любовта“. Той е отворен за участие през целия месец февруари за лица, навършили 18 години, като участието е напълно безплатно, не изисква закупуване на стоки и/или услуги. Победителят в него ще бъде обявен на 10 март 2023 г., а наградата е топ смартфона за мобилна фотография – Huawei Mate 50 Pro, който е първият в света с десетстепенна механично адаптируема бленда. Нещо повече, наградата е неговата най-премиум версия, с гръб от оранжева веган кожа, 512 GB памет за съхранение и свръхиздръжлив екран с Kunlun Glass покритие, което е 10 пъти по-устойчиво при падане от също здравите версии в черно и сребристо, и е носител на първия в света пет-звезден сертификат за издържливост на швейцарската лаборатория SGS.

Как можете да го спечелите?

С Huawei смартфон, независимо от модела, и с много любов и настроение. Просто заснемете с него това, което обичате – любимите си хора, домашни любимци или дори неодушевени предмети, които свързвате с любовта, така както вие я разбирате и 

преживявате. След това трябва да споделите най-сполучливите си кадри, без ограничение за броя им, в публичен пост в собствения си профил във Facebook или Instagram, с хаштаг #SpreadTheLoveForMate50Pro, за да бъде видимо участието и, съотвено, включено в журирането според условията на Конкурса. Можете да спеделите снимките си и на Story във Facebook и/или Instagram, като това не е условие за участие.

Жури и критерии

Идеята на конкурса е на първо място да се забавлявате, снимайки любовта с Huawei, но все пак той ще има и един щастлив победител. Победителят ще бъде определен от тричленно жури в състав: Анди Мяу, Генерален мениджър на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, Дарина Иванова, Маркетинг Директор на Huawei Consumer Business Group за България и Северна Македония, и професионалният фотограф и любител на мобилната фотография Темелко Темелков, с богато портфолио и интереси в много области като портретна, репортажна, улична, арт и други течения във фотографията. Критериите за оценка включват художествена стойност, качество и уникалност. Изображенията могат да бъдат заснети и обработени само на телефон HUAWEI, но е позволено изпозлването на софтуер за обработка на трети страни.

Победителят ще бъде обявен на 10 март 2023 год. на фен страницата на Huawei за България: https://www.facebook.com/HuaweimobileBG/

Още идеи за подаръци

В месеца на любовта можете да намерите много и разнообразни промоции на продуктите на Huawei в официалните търговски партньори на марката. Освен смартфона, символ на комуникацията, която стои в основата на всяка връзка, можете да зарадвате себе си и любимите хора с послание за повече музика в живота с новите за България безжични слушалки с True Wireless Stereo и активно шумопотискане Huawei FreeBuds 5i, които се предлагат в черно, бяло и светлосиньо, както и със смарт часовник, символ на красота, стил, грижа за здравето и за цялостно пълноценен живот, изпълнен с любов и споделяне.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти