Силните жени не излизат със задници и знаят как да хванат живота за топките

жена
Снимка: Thinkstock

Силните и уверени жени движат света. Гордея се с това, че познавам достатъчно смели жени, които знаят как да хванат живота за топките и да му покажат кой е шефът.

Тези невероятни същества знаят цената си. Те знаят съвсем точно какво искат от живота и не стоят на едно място, чакайки всичко да им падне от небето. Те работят здравата, за да постигнат най-големите си мечти и най-големите си желания.

Но най-важното - силните жени не се оставят да бъдат определяни от мъжете.

Те никога няма да бъдат подчинени на някого, те никога няма да склонят глава пред мъж.

Защото момичетата с кураж, не се страхуват да бъдат сами. Те са преживели достатъчно, за да знаят, че коват собственото си щастие. Те са пропилели достатъчно енергия заради токсични хора и токсични връзки, че са наясно колко е кратък животът и как точно трябва да го живеем.

Знам какво си мислите - далеч по-лесно е да се говори за силните жени, отколкото да бъдеш такава в действителност. Да, всички сме хора и имаме своите слабости, но трябва да намерим кураж да се борим за това, което заслужаваме. Не бива да се задоволяваме с половинчати решения, връзки, успехи.

Да, отнема безброй безсънни нощи. Отнема много мислене за живота. Отнема голяма доза смелост да не с епуснеш по течението, а да плуваш срещу вълните. Трябват ти големи топки, за да разбереш какво искаш и да го получиш.

Изисква се много доблест, за да кажеш НЕ, когато чувстваш, че отговорът е НЕ. 

жени
Снимка: Thinkstock

А що се отнася до любовта - не бива да се задоволяваме с нищо по-малко от напълно, безкористно и вярно. Защото силните жени знаят колко е ценно времето им и не го пилеят с хора, които не са сигурни в любовта си. Тези жени живеят по свои собствени правила, имат установени граници и не позволяват те да бъдат прекрачвани.

Те са разбрали, че щастието започва първо от тяхното сърце и със сигурност не се намира в някоя повърхностна връзка със срок на годност. Те търсят човека, който ще ги накара да разперят крилете си още повече, не този, който ще пожелае да ги затвори в клетка. 

Буда е казал: "От цялата Вселена ти самият заслужаваш най-много своите обич и внимание."

Ето защо тези блестящи, безстрашни и красиви същества не пилеят времето си със задници, които не знаят какво искат. Те предпочитат да са сами, отколкото зле придружени. За тях да бъдат сами няма нищо общо с чувството на самотата. За тях това е пътешествие, което им помага да открият себе си.

Този текст е за всички силни жени! Нека ги познаваме! Нека бъдем такива! Нека ги отгледаме!

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти