Шокиращите пластични операции, които в момента са хит

Както при всяко нещо, така и при пластичните операции явно има тенденции. А как се създават новите тенденции в днешно време? В социалните мрежи. Днес ще ви запознаем с най-модерните пластични операции, които са станали популярни именно чрез тях.

1. Бразилско дупе

Тази година операциите за постигане на т.нар. „бразилско дупе“ са се увеличили два пъти в сравнение с последните пет години. Но, проучване доказва, че тази интервенция е една от най-опасните. Ако инжектираните мазнини попаднат в артериите, те се запушват, което води до смърт.

2. Ринопластика без хирургия

Както името подсказва, тази интервенция се осъществява без операция, а с хиалуронови филъри. Цялата процедура отнема 15 минути. Тя е подходяща, когато деформациите на носа не са сериозни. Все пак, специалистите съветват потребителите на социалните мрежи да не се влияят от филтрите в телефона им, които подобряват външните им белези, защото често в действителност ефекта може да не е толкова добър.

3. Повдигане на клепачите

Тази година се наблюдава и увеличение в процедурите върху и около клепачите. 57% от хирурзи, участвали в американско проучване, казват че пациентите им се подлагат на такива операции, за да изглеждат по-малко уморени на работа. Процедурите включват повдигане на клепачите, намаляване на торбичките и черните кръгове под очите. 

4. Махане на мазнини, чрез замразяване

Този процес се нарича криолиполиза и той представлява подкожно замразяване на мастни клетки. Чрез специална машина за вакуум се засмукват определено количество мазнини. По този начин се блокира преминаването на кръв в проблемната област. Следователно структурата на 50% до 70% от замразените мастни клетки се разрушава и те се всмукват от лигавицата на черния дроб.

5. Присаждане на вежди

За присаждането на вежди се взимат фоликули от косата от задната част на главата. Те се имплантират прецизно, като растежа на косъма се насочва в определена посока и ъгъл. За всяка вежда са нужни средно между 250 и 400 косъма. За поддържането им е важно да се подрязват на всеки четири седмици.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти