Създадено за Аграна ЗАХИРА

Семейството на „Аграна“

захира
Снимка: АРГАНА "Захира"

„Аграна“ е ключов играч в захарната индустрия в Европа, който далеч надхвърля обикновения процес на производство. С отдаденост на съвършенството „Аграна“ пише историята на сладкото пътешествие, на което се отправяме във всеки ден от живота си.

Захарта на „Аграна“, която в България се продава под марката „Захира“, е напълно натурален продукт, получен от преработката на захарна цвекло без никакви добавки. Фабриките на „Аграна“ работят с цвекло от договорни производители и рафинират сурова тръстикова захар от целия свят, като по този начин удовлетворяват всички потребителски изисквания.

Семейството на „Аграна“ в България

„Аграна“ присъства на българската трапезата със своя премиум бранд „Захира“. Символ на качество, той предлага широк спектър от захарни продукти за печене, подслаждане и домашно консервиране.

Бяла кристална захар – кристална захар от най-високо качество, универсално решение в кухнята.

Фин кристал – най-нежната съставка на всяка успешна рецепта. Незаменима, когато искате да покажете сладкарските си умения.

Кафява тръстикова захар – кафявата тръстикова захар се извлича от захарна тръстика и е чист натурален продукт. Има типичен златисто-кафяв цвят, фин аромат и карамелен вкус. Подходяща е за печене с ядки, мед, шоколад и сушени плодове, а също за мюсли, плодови салати и суфле. 

Пудра захар – фина гранулирана захар, смляна на прах. Перфектният продукт за приготвяне на сладки, торти и сладкиши.

захира
Снимка: АРГАНА "Захира"

Сладки глезотийки

Виенска карамелена захар – екзотично-сладъквкус, който се получава от смесването на цвеклова захар с карамелизиран захарен сироп. Може да се използва за подслаждане на кафе, напитки, печива и всеки път, когато искате да постигнете специален вкус.

Кафява тръстикова захар на бучки – захарта, получена от сок на захарна тръстика, придава екзотичнa ноткa на горещите напитки. Характеризира се със златисто-кафяв цвят, силен аромат и малцов вкус.

Бели бучки – произведени от най-високо качество бяла кристална захар за разкош към вашата напитка. 

Еспресо бели бучки – фина бяла захар на малки кубчета. Отлична за подслаждане на еспресо със сметана или силно еспресо.

захира
Снимка: АРГАНА "Захира"

„Захира“ за вашите домашни сладка и сиропи

Ще откажете ли топли мекици с домашно сладко или голяма чаша от домашния сироп на баба! Можете да разчитате на „Захира“ за приготвянето на най-вкусните домашни конфитюри по-бързо и с по-малко усилия.

Желираща захар Захира 2:1 – съставките в Желираща захар Захира 2:1 са смесени в идеалното съотношение и осигуряват бързо и лесно приготвяне на сладко само за 4 минути. Плодовете и желиращата захар от захарно цвекло се приготвят в съотношение 2:1, което води до лек и по-малко сладък конфитюр.

Захар Захира за сироп – цвят от бъз и билки – приготвянето на сироп никога не е било толкова лесно. Захарният сироп е основата за вкусни домашни сокове, от бъз и всякакви билки като маточина или мента. В захар Захира за сироп фината гранулирана захар без ГМО се смесва с лимонена киселина в оптимално съотношение, без консерванти и без никакви оцветители и овкусители.

захира
Снимка: АРГАНА "Захира"

От малкото кубче захар в любимата сутрешна чаша еспресо и препечената филийка с домашно сладко до неустоимото парче торта, поднесено с чаша студена лимонада от ароматни билки – без съмнение „Захира“ е захарта, без която не можем.

Вижте най-добрите рецепти за печене, подслаждане и приготвяне на сладко на сайта на „Захира“. Изберете както класически рецепти, така и нови и вдъхновения!

Да ви е сладко!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти