Семейство с три двойки близнаци получи бус с храна от кампанията „Да подкрепим семейство в нужда“

MateKitchen
Снимка: MateKitchen

Семейство с три двойки близнаци получи пълен бус с хранителни продукти от благотворителната кампания на фондация MateKitchen и кулинарната платформа Mate Kitchen „Да подкрепим семейство в нужда“. „Нетинфо“ е медиен партньор на инициативата.

Костадин Ламбов и Цветелина Скоклева от дупнишкото село Бистрица имат общо седем деца и са своеобразни рекордьори не само в областта, но и в страната, тъй като в България три двойки близнаци в едно семейство не са се раждали от няколко десетилетия.

Костадин и Цветелина отглеждат децата си с много обич и грижа и никога не са търсили помощ или подкрепа под каквато и да било форма и именно затова я заслужават още повече, разказва кметът на Бистрица Кирил Огненски. По думите му двамата съпрузи са изключително скромни, работливи, честни и добри хора. Заедно с децата си те са гордостта на селото и пример за отдаденост и грижа.

Хранителните продукти, които получиха от тазгодишното издание на благородната инициатива на Mate Kitchen, ще направят предстоящите коледни и новогодишни празници и най-студените зимни месеци малко по-леки и спокойни за семейството. Цветелина, която е работила като готвач повече от 10 години, е изключително признателна за тях въпреки първоначалното си стъписване и притеснение.

MateKitchen
Снимка: MateKitchen

Благодарение на щедростта на „Белла България“ „Крина“, Olympus, Nestle, Coca-Cola, „София Мел“, „Юнилевър“ и Unilever Food Solution тя ще може да радва децата си с вкусни гозби и различни лакомства.

„Изразяваме специални благодарности и към Peugeot, които ни предоставиха бус и гориво, с които занесохме всичко до Бистрица. Доброто наистина ражда добро! Четвъртото успешно издание на кампанията „Да подкрепим семейство в нужда“ отново го доказа. Благодарим за доверието на всички благодетели, които ни подкрепиха тази година, и на партньорите ни от „Нетинфо“. Вярвам, че следващата година ще бъдем повече“, коментира основателят и изпълнителен директор на Mate Kitchen Мила Кръстева.

Тя се надява инициативата на екипа й да срещне още по-голяма подкрепа, така че повече нуждаещи се семейства да получат подкрепа в тези трудни времена.

„Няма да спра да повтарям, че живеем в несигурно и може би твърде динамично време и всеки може лесно да изпадне в ситуация на финансово затруднение. Нека не съдим, а да градим заедно, защото така сме по-силни. В трудни времена като днешните имаме нужда от това повече от всякога“, призовава Мила Кръстева.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти