Пътешествие вместо сватба

Пътешествие вместо сватба
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Двама луди и 200 гладни – често така са описвани сватбите.

Разбира се, в тези думи има голяма доза хумор, но и няма как да се пренебрегне факта, че да организираш сватба се изискват много усилия, нерви, време и не на последно място – пари.

Не са малко хората, които решават да си спестят всички разправии и разходи по организирането на една сватба и да похарчат парите за нещо различно, като ремонт и/или обзавеждане на нов дом, автомобил, пътешествие и др.

Подобен е случая на Джереми и Мишел. Когато взимат решението, че искат да прекарат един с друг остатъка от живота си, съвсем логично започват да планират сватба.

Привършвайки списъка с гостите и менюто, уговорките с диджей, подредба на маси и десетки други подробности, те установяват, че не искат да дадат толкова много пари за едно парти.

Много по-ценно за тях се оказало да следват собствените си желания и мечти и така се отправили към Исландия на пътешествие. Там си направили и своеобразна сватбена церемония – само двамата, на място, което са си харесали, си казали обетите за вярност само един пред друг и пред цялата вселена.

Цялото пътуване на Мишел и Джереми е било съвсем скромно, без луксозни хотели и скъпи ресторанти, единствено прекрасната природа на Исландия.

Двамата си позволили да похарчат повече пари само за фотограф, който да направи професионални и изключително красиви снимки на пътешествието му.

Можете да видите необичайната сватба на Джереми и Мишел в галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти