Първокласно морско изживяване: Hyatt обяви откриването на четири нови български хотелски комплекса

Hyatt Hotels Corporation
Снимка: Hyatt Hotels Corporation

Hyatt Hotels Corporation обяви откриването на Secrets Sunny Beach Resort & Spa, Dreams Sunny Beach Resort & Spa, AluaSun Helios Beach и Alua Helios Bay, с което Inclusive Collection, част от World of Hyatt, навлиза в трета европейска държава, допълвайки вече съществуващото присъствие на all-inclusive брандовете на Hyatt в Испания и Гърция. Всеки един от четирите хотела вече приема резервации чрез каналите на Hyatt, а членовете на програмата за лоялност World of Hyatt могат да печелят и използват своите точки в новите български обекти.

"С откриването на четирите нови хотелски комплекса в Обзор и Слънчев бряг, ние се ангажираме да въведем нашия най-добър в класа си all-inclusive модел в България", споделя Хавиер Кол (Javier Coll), президент, глобално бизнес развитие и иновации, Inclusive Collection, Hyatt. "Това разширяване е доказателство за нашето целенасочено разрастване в цяла Европа и очакваме с нетърпение крайбрежните курорти да посрещнат своите гости в новооткритите Secrets, Dreams, Alua и AluaSun за едно незабравимо преживяване."

Първокласни крайбрежни дестинации в Слънчев бряг

Разположен само на няколко крачки от бреговата линия на Слънчев бряг, най-големия курортен град в България, предназначеният само за възрастни Secrets Sunny Beach Resort & Spa се намира в непосредствена близост до семейния Dreams Sunny Beach Resort & Spa, обещавайки персонализираните all-inclusive удобства, предимства и преживявания, на които гостите са дошли да се наслаждават във всеки от брандовете.

Secrets Sunny Beach Resort & Spa разполага с 335 стаи за гости и апартаменти с изглед към морето, с Preferred Club опции. Съчетавайки приветлива архитектура и незабравимо преживяване за всяка двойка, този хотелски комплекс предлага три инфинити басейна, един открит басейн с воден бар, до който може да се стигне с плуване, закрит басейн, джакузи, спа център с пълно обслужване, шест ресторанта и четири бара, предлагащи неограничено количество местни и международни алкохолни напитки от най-висок клас. Дейностите на територията на комплекса включват музика на живо, пилатес, йога, воден спининг и много други.

Hyatt Hotels Corporation
Снимка: Hyatt Hotels Corporation

Dreams Sunny Beach Resort & Spa разполага с 597 прецизно проектирани стаи за настаняване на двойки и семейства, с Preferred Club опции, семейни апартаменти и достъп до Secrets Sunny Beach Resort & Spa за възрастни. Хотелският комплекс предлага разнообразни дейности както за възрастни, така и за деца, включително пет открити басейна, един закрит басейн, пет ресторанта, пет бара и спортни игрища. По-младите гости могат да се възползват от "Клуб на изследователя за деца” (от 3 до 12 години), "Core Zone клуб за младежи“ (от 13 до 17 години), детска площадка с катерушки и пързалки, детски басейн с водни пързалки и воден парк.

Hyatt Hotels Corporation
Снимка: Hyatt Hotels Corporation

Като част от характерните за Secrets и Dreams допълнения Unlimited-Luxury®, двата хотелски комплекса предлагат на гостите си разнообразни допълнителни удобства, включително уникални дневни програми и вечерни забавления на живо. Комплексите разполагат и с напълно оборудвани фитнес центрове, като във всеки от тях има спа център от световна класа с продукти на Natura Bissé®. Тези удобства, в съчетание с изключителното разположение на плажа, предлагат на гостите - двойки или семейства, възможността да се потопят в заобикалящата ги култура, докато се наслаждават на разкрасяващите спа процедури, кулинарните преживявания подготвени от шеф-готвачите и персонализираното обслужване известно за хотелите от тези брандове.

Спокойствие на брега на морето в Обзор

Разположени в спокойния крайбрежен град Обзор на панорамния път, свързващ Южното и Северното Черноморие, AluaSun Helios Beach и Alua Helios Bay предлагат директен достъп до един от най-дългите плажове в България, в непосредствена близост до градовете Варна, Бургас и Несебър.

AluaSun Helios Beach предлага 192 стаи за гости със спиращи дъха гледки към изгрева и залеза, както и изглед към обширни градини и зелени площи, създавайки невероятно преживяване в уютна и семейна атмосфера. Хотелският комплекс разполага с открит плувен басейн със специална детска част, обширна фитнес зала, три ресторанта с разнообразна гастрономия и три бара, предлагащи на гостите възможност да се отпуснат с любимите си напитки.

Hyatt Hotels Corporation
Снимка: Hyatt Hotels Corporation

Alua Helios Bay разполага с 318 стаи за гости с балкони с изглед към Черно море. Гостите могат да се възползват от удобствата на два открити басейна - детски и голям, както и на закрит басейн, който разполага с детска част, фитнес зала и спа зона. Хотелският комплекс дава възможност на гостите да персонализират своето преживяване с допълнителни предложения като четири ресторанта и пет бара, които предлагат разнообразни кулинарни специалитети, на които гостите могат да се насладят.

Hyatt Hotels Corporation
Снимка: Hyatt Hotels Corporation

И двата хотелски комплекса разполагат с Astro Club, който предлага подходящи за възрастта занимания за деца на възраст между 4 и 12 години, както и разнообразни развлечения и дейности, на които може да се наслади цялото семейство. За гостите, които търсят по-луксозно изживяване, My Favorite Club предоставя ексклузивни съоръжения и допълнителни услуги в частната зона на комплекса.

"Луксозните all-inclusive пътувания се развиват и гостите търсят по-цялостни преживявания, които предлагат последователността на доверена марка в съчетание с вълнуващи и впечатляващи дестинации. Тези нови български хотелски комплекси са олицетворение на желанията на съвременните пътешественици и на отдадеността на Inclusive Collection да посрещне нуждите на своите гости и да надмине всички техни очаквания", казва Гонсало дел Пеон (Gonzalo del Peón), президент, глобална търговия, Inclusive Collection, Hyatt.

Новите крайбрежни обекти подсилват присъствието на бранда Hyatt в България, като се присъединяват към съществуващия Hyatt Regency Sofia и Hyatt Regency Pravets Resort, чието откриване е планирано за по-късно тази година.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти