Първи трейлър на "Мулан" и още 6 игрални филми на Дисни, които да гледаш

мулан
Снимка: Disney

Ако ще си говорим за носталгия по детството, то от Дисни определено знаят как да ни накарат да циврим като 5-годишни и то заради филмчета, които се въртят по кина, видеокасети, дискове и телевизии от 20 години насам.

Но магията на Дисни е в това, че умее да изтупва от праха стари ленти, да им вдъхва нов, по-модерен живот и отново да ни завладява по същия начин, както когато бяхме деца. 

Сега, няколко десетилетия по-късно, ние имаме привилегията да заведем собствените си деца на кино и да гледаме заедно с тях онези магични филмчета, с които израснахме.

Съвсем скоро по кината излиза новата анимирана версия на иконичната лента "Цар лъв", а преди броени часове излезе и първият трейлър на играланата версия на друга Дисни класика - "Мулан"

Освен "Мулан", през идните години на голям екран ще имаме възможността да видим нови игрални версии на още няколко класики. Едната е "Малката русалка". Наскоро стана ясно, че са избрали актриса за ролята на Ариел, за която можете да прочетете повече ТУК.

Предстои да видим и нови версии на "Лейди и скитника", "Пинокио" и "Лило и Стич".

А ако сте пропуснали да гледате излезлите до момента игрални версии на любимите детски анимации, припомнете си в галерията ни кои са те!

Към игралните филми на Дисни, които трябва да гледате >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти