Приятели от детство, запознати ден след раждането си, чакат първото си дете 30 години по-късно

двойка любов сватба
Снимка: Thinkstock

Любовта от пръв поглед може да е клише, но случаят на Джема и Даниел Лангли, които се срещат за първи път ден след като се появяват на бял свят, а сега очакват първото си дете, е малко по-различна.

Джема и Даниел се раждат по едно и също време и са поставени в легла един до друг в болницата в щата Виктория, Австралия. Техните майки решават да ги запознаят веднага, а когато по-късно родителите продължават да поддържат връзка, децата стават приятели.

Семействата обаче живеят в различни части от щата, а 9-годишните тогава деца изгубват контакт. Това се променя през 2013 г., когато Джема попада на Фейсбук страница, принадлежаща на фризьорски салон, където се оказва, че работи сестрата на Даниел.

След това Джема намира своя приятел от детство във Фейсбук, с когото започва да си пише, и запазва час в салона на сестра му. Докато ѝ боядисват косата, Даниел се отбива, за да я поздрави, а двамата се уговарят да излязат.

„Оттогава сме неразделни“, признава Джема пред “The Independent”, спомняйки си как двамата стават официално двойка през 2014 г. Женят през 2017 г., две години след като Даниел ѝ предлага брак по време на новогодишно празненство. Двойката очаква първото си дете през март 2019 г.

„Всички мислят, че историята ни е откачена“ – казва Джема, и добавя: „Мисля, че ни е писано да бъдем заедно.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти