Пригответе се за истинска тв треска с най-богатия нов сезон на NOVA

NOVA
Снимка: NOVA

През пролетния сезон NOVA ще зарадва зрителите с най-богатата си и амбициозна програма до момента. Сред очакваните продукции са три български сериала, две шоу програми и три риалити формата.

NOVA
Снимка: NOVA

Единственото по рода си шоу за преобразявания в България „Като две капки вода“ ще превземе ефира от 25 февруари в 20.00 ч., за да преобърне отново с главата надолу всички световни образи и хитови парчета. В новия седми сезон осем обичани артисти ще влязат в неподозирани роли, които Бутонът на късмета ще им поднесе.

NOVA
Снимка: NOVA

Вторият сезон на най-горещия кулинарен формат Hell’s Kitchen България стартира на 26 февруари в 21.00 ч. и ще постави на изпитание уменията и характерите на 18 професионални готвачи, а какви предизвикателства им е подготвил шеф Ангелов в кулинарната академия за лидери, предстои да разберем.

NOVA
Снимка: NOVA

Три български сериала са част от пролетния сезон на NOVA. „Господин Х и морето“ (1 март от 20.00 ч.) носи поредица заплетени комични и любовни ситуации, в центъра на които попада героят на Калин Врачански и отношенията му с четири различни жени.

► „Господин Х и морето“: кой ще устои да не бъде измамен?

Разследващата криминална драма „Дяволското гърло“ (28 февруари от 22.00 ч.) се очаква да бъде един от най-интересните филмови проекти в телевизионния ефир. В главните роли на сериала, изпълнен с мистика, тежки престъпления и значими социални теми, влизат Владимир Карамазов и Теодора Духовникова.

NOVA
Снимка: NOVA

В седми сезон на най-успешния български медицински сериал „Откраднат живот: Любовта лекува“ (26 февруари от 20.00 ч.) ще видим отново любимите родни актьори - Юлиан Вергов, Владимир Пенев, Диана Димитрова, Ирина Митева, Неда Спасова, както и нови лица, чиито герои ще дебютират тази пролет по NOVA.

Новият сезон на предаването, определяно като революционен социален и телевизионен експеримент „Женени от пръв поглед“ (26 февруари от 22.00 ч.), ще даде шанс на една връзка да започне в ефира на NOVA нестандартно - с брак вместо първа среща.

Риалити феноменът „Кошмари в кухнята“ (1 март от 21.00 ч.) отново ще представи невероятни истории, които шеф Манчев открива в ресторанти из цяла България. Той ще изправи собствениците им пред суровия избор да променят себе си или да затворят вратите на ресторанта си завинаги.

В новите епизоди на документалния формат „Съдби на кръстопът“ (1 март от 22.00 ч.) зрителите ще проследят драматични истории по действителни случаи, в които главните герои са изправени пред тежки решения в изключително заплетени ситуации.

„В пролетния телевизионен сезон NOVA отново вдига високо летвата. Програмата, която анонсираме, е най-амбициозната ни заявка до момента – не само като разнообразие на съдържанието, но и като продукционен стандарт. Тя е свидетелство за стратегическата инвестиция на „Нова Броудкастинг Груп“ в български продукции и развиването на качествени формати“ – коментира Антоний Мангов – директор „Програма“ на Нова Броудкастинг Груп.

Ето и списък с премиерите на новите продукции в ефира на NOVA и платформите на Нова Броудкастинг Груп:

Като две капки вода – от 25 февруари, всеки понеделник от 20.00 ч.

Откраднат живот: Любовта лекува – от 26 февруари, вторник, сряда и четвъртък от 20.00 ч.

Hell’s Kitchen България – от 26 февруари, вторник, сряда и четвъртък от 21.00 ч.

Женени от пръв поглед  - от 26 февруари, вторник и сряда от 22.00 ч.

Дяволското гърло – от 28 февруари, всеки четвъртък от 22.00 ч.

Господин Х и морето – от 1 март, всеки петък от 20.00 ч.

Кошмари в кухнята – от 1 март, всеки петък от 21.00 ч.

Съдби на кръстопът – от 1 март, всеки петък от 22.00 ч.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти