Предстоят мрачни дни, ето какво да направите, за да не ви повлияят
Снимка: netinfo

Предстоят мрачни дни, ето какво да направите, за да не ви повлияят

През следващите няколко дни слънцето няма да се показва иззад облаците.

Мрачните дни ще ни изглеждат абсолютно еднакви от изгрева до залеза на слънцето и ще имаме чувството, че времето спряло.

Много вероятно е през тези дни рязко да загубите енергията и желанието си за живот, да ви споходят черни мисли и да решите, че животът ви като цяло не върви в правилна посока.

Снимка: netinfo

Съчетано с липсата на каквито и да е разнообразия след края на празниците, предстоящите мрачни дни се очертават като изключително потискащи.

В такова състояние човек е способен да поеме какви ли не рисковани промени в живота си, само и само да се отърве от чувството за безпомощност и безцелност.

И ако понякога резките движения са единственият начин да се измъкнете от блатото на живота си, то друг път проблемите са само в собствената ни глава.

Снимка: netinfo

Едно необмислено действие, провокирано от нищо и никакъв мрачен ден, може да доведе до нежелани, но и необратими промени в живота.

Затова не бързайте с изводите за смисъла и целта на живота ви, а направете тези няколко прости неща, с които да попречите на мрачните дни да ви повлияят.

Към спасенията от мрачните дни >>>

Още за добро настроение: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти