Празничната игра на Edna.bg „8-те чудеса, които искаш да ти се случат през 2018-а“: победителите

б
Снимка:

Прекрасни жени,

Помните нашата празнична игра „8-те чудеса, които искаш да ти се случат през 2018-а“, с която ви изненадахме през месец декември. Всичко за нея можете да видите ТУК.

През периода на играта получихме наистина невероятни пожелания, за които ви благодарим! Пожелаваме ви тези ваши мечти наистина да се осъществят и реализират през 2018-а година и през следващите 364 дни да ви се случват само прекрасни емоции!

А сега е време да обявим и 8-те победители, които печелят 1 брой прекрасен козметичен комплект, състоящ се от 5 части продукти на Avene и Ducray.

Печелившите бяха избрани днес, 02.01.2018 г. от редакторския екип на Edna.bg, и техните имена са:

Диана Илийчева

Доника Миронска

Вяра Рачева

Кристина Христова

Маги Стоянова

Силвия Лилова

Антоанета Стоева

Маргарита Вакарелска

Всяка една от победителките печели 1 (един) брой козметичен комплект, съдържащ термална вода, нутри-флуиден почистващ гел, нутри-флуидно мляко, дермо-протективен балсам, дермо-протективен шампоан за честа употреба.

б
Снимка:

Екипът на Edna.bg ще се свърже с всяка една от победителките чрез координаните им, предоставени в имейла за участие в играта, за да им даде повече подробности за получаването на наградата им.

Благодарим още веднъж на всички включили се за участието и доверието да споделят с нас своите новогодишни пожелания! Предстоят още много игри и изненади от Edna.bg - пожелаваме ви успех и късмет в тях!

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти