г
Снимка: Thinkstock

Празничната игра на Edna.bg „8-те чудеса, които искаш да ти се случат през 2018-а“: играй и спечели един от 8 козметични комплекта

Играта приключи на 31.12.2017 годината. Имената на победителите можете да видите ТУК.

Коледа е най-хубавото време от годината. Не само защото така се пее в една от любимите ни коледни песнички, но и защото в тези празници в края на календарната година наистина се крие вълшебство.

Коледа и Нова година е и времето, в което всеки иска да зарадва любимите си хора с любовта си и прекрасен подарък. Така и ние, екипът на Edna.bg, бихме искали да ви зарадваме с изненади, подаръци и разбира се, най-важното – нашата безкрайна любов към вас.

Нали знаете как през декември всеки от нас си прави равносметки за изминалата година и изпраща своите мислени послания към Вселената. А годината, която предстои, завършваща с числото 8, вярваме, че ще е много по-специална и необикновена. Самата осмица е число с много символики. Счита се за числото на борбата, упоритостта и материализма. В различните култури осмицата е число на полюсите, някои го асоциират с доброто, други с лошото, но при всички случаи когато го завъртим на 90 градуса, осмицата се превръща в знака на безкрайността.

б
Снимка: Thinkstock

А безкрайността няма как да свързваме с нещо различно от щастието, нали?

Всъщност на прага на 2018-а, ние искаме да споделим с вас точно 8 неща, които си пожелаваме за следващите 12 месеца…

  1. Пожелаваме си на първо място да сме здрави.
  2. Пожелаваме си всеки член на екипа ни да е щастлив и все така зареждащ останалите с позитивно настроение.
  3. Пожелаваме си близките ни, семействата ни и приятелите ни да бъдат добре.
  4. Да имаме много нови кариерни предизвикателства, които да преодоляваме с лекота, както сме го правили досега.
  5. Да сме все така сплотени и всеотдайни в работата, която вършим.
  6. Да имаме все така прекрасни и лоялни читатели, които виждат в нас различната дамска медия и я следят ежедневно с интерес, както и да привличаме нови такива.
  7. Аудиторията ни да е благословена само с прекрасни емоции през 2018-а.
  8. Да се развиваме, както личностно, така и професионално и да надграждаме себе си с всеки следващ ден.

б
Снимка: Thinkstock

Те са съвсем простички, лични и много съкровени за нас, но ги разкриваме, защото сега следва и нашето предизвикателство.

А то е всеки от вас да сподели 8-те неща, чудеса, малки симпатични житейски магийки, които си пожелава през 2018 и иска да му се случат през следващите 12 месеца! 8-те най-добри пожелания ще спечелят и по един козметичен комплект, съдържащ термална вода, нутри-флуиден почистващ гел, нутри-флуидно мляко, дермо-протективен балсам, дермо-протективен шампоан за честа употреба.

g
Снимка: Edna.bg

g
Снимка: Edna.bg

g
Снимка: Edna.bg

В играта „8-те чудеса, които искаш да ти се случат през 2018-а“ можете да се включите като на редакционната ни поща edna@netinfo.bg ни изпратите имейл с 8-те ваши лични новогодишни пожелания.

Озаглавете имейла си „Празнична игра“, а пожеланията си номерирайте с цифри, както сме го направили ние горе в нашите.

Освен вашите пожелания, в края на имейла ни напишете вашите 3 имена, възраст (над 18 години), актуален град, адрес и телефон.

Периодът на играта е от днес, 6.12 (сряда) до 23:59 ч. на 31.12 (неделя). В периода на играта пожелания на участници ще се публикуват в Коледния кът на Edna.bg по редакторска преценка. 8-те победителя ще бъдат избрани от редакторския екип на сайта на 2.01.2018 година (вторник) и ще бъдат обявени в сайта чрез статия в рамките на деня.

8 от вас ще спечелят по 1 брой прекрасен козметичен комплект, състоящ се от 5 части.

А сега е време и да ви разкажем малко повече за наградите, които ви очакват! Те са предоставени с любезното съдействие от нашите приятели от Avene и Ducray.

В играта се състезавате за 1 бр. комплект козметика Avene и Ducray, съдържащ 5 прекрасни продукта:

Eau Thermale Avene Термална вода

Основна успокояваща грижа за чувствителна, свръхчувствителна и склонна към раздразнения кожа. Термалната вода Avène има уникален и постоянен състав, на който се дължат нейните успокояващи и антииритативни свойства, доказани в многобройни научни трудове.

g
Снимка: Edna.bg

Eau Тhermale Аvene Trixera Nutrition Нутри-флуиден почистващ гел

Ежедневна хигиена за чувствителна суха към много суха кожа, за цялото семейство (за деца над 3 години). Без сапун и хипоалергенен, Нутри-флуидният почистващ гел нежно почиства и подхранва чувствителната кожа. Деликатно парфюмираната текстура осигурява комфорт на кожата и удоволствие от ежедневната употреба. Кожата е почистена, нежна и защитена от изсушаване.

g
Снимка: Edna.bg

Eau Thermale Avene Trixera Nutrition Нутри-флуидно мляко

Ежедневна грижа за чувствителна суха кожа, за цялото семейство (за деца над 3 години), даваща цялото богатство на крем във флуидна подхранваща текстура мляко. Подхранващо, защитаващо и хипоалергенно, Нутри-флуидното мляко възстановява кожната бариера и успокоява усещането за опъване, благодарение на комбинацията от Селектиоза, Липидно трио и Термална вода Avène. Флуидната и деликатно парфюмирана текстура позволява бързо и икономично нанасяне, за улеснено ежедневие на цялото семейство.

g
Снимка: Edna.bg

Ducray Extra-doux Дермо-протективен балсам

Хидратира и защитава косата, изложена на ежедневни агресивни фактори. Още от първите пъти на употреба, еластичността и блясъка на косата са възвърнати, тя е перфектно разплетена, без утежняване. Благодарение на формулата с висока толерантност и физиологично рН, може да се използва ежедневно.

g
Снимка: Edna.bg

Ducray Extra-doux  Дермо-протективен шампоан за честа употреба

Формула с висока толерантност за деликатната коса на цялото семейство.

g
Снимка: Edna.bg

Изпращайки имейл за участие в играта, вие се съгласявате с нейните условия.

Екипът на Edna.bg ви пожелава успех и късмет в играта! И ви дарява с много празнично настроение, което е най-доброто лекарство против студените декемврийски дни. Обичайте, мечтайте, показвайте на близките ви любовта си и потопете с магията на Коледа, защото всеки заслужава частица от нея.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти