Правилата на една истинска кралица за щастлив семеен живот

сватба
Снимка: Thinkstock

Всяка жена иска да има до себе си един истински мъж. Този, който заради нея да бъде готов на всичко, да я носи на ръце, да ѝ прави подаръци... да знае как да бъде силен и нежен едновременно. 

Всяка жена има свой списък със свои попълнения и желания. А ние можем да бъдем много по-мъдри и да научим какво не ни достига, за да сме пълноценни.

Днес ще ви представим всички правила на една истинска кралица за щастлив и успешен семеен живот. 

Това са 11-те правила на мъдреца Ватсаяяна, извадени от книгата Кама Сутра. Не, няма да си говорим за интимни отношения в спалнята, а за връзката между мъжа и жената. 

Нека не забравяме, че тя е е един свещен съюз, който изисква внимание и грижи. 

Ето и първото от тях:

Без обвинения

Жената има тази черта - да се опитва да препише вината винаги на някого за нещо. За нас е необходимо винаги да има отговорен за всичко, което се случва. За мъжа е просто непоносимо, когато една жена може да го вкара в ъгъла и го довършва с изречението: "Ти си виновен за всичко!". Много е важно да не забравяме, че мъжът до нас е също човек - той може да прави грешки като всички други. Трябва да направим разликата - да говорим за грешките си с половинката си или да обвинявате ид а затворите автоматично пътя си към него.

двойка пролет любов
Снимка: iStock

Красиви дрехи

Да, звучи странно, че отново се говори за това, но е така. Защото трябва да сме честни пред себе си - колко са жените, които се обличат по-добре вкъщи, отколкото като излязат навън? Не! Мъдрецът казва, че ако една жена не е облечена красиво, мъжът подсъзнателно смята, че тази жена може и да не го обича толкова. Нека не забравяме, че една жена показва красотата си предимно чрез дрехите!

Вижте кои са останалите 9 правила на великия учител ТУК.

Текст: Росица Костадинова

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти