Подари си летен Triumph с Edna

Подари си летен Triumph с Edna
Снимка: Triumph

Не знаем за вас, но екипът на Edna e вече на морска вълна. Не ни пречат ветровете, нито дъждовете. И понеже знаем, че и вие сте като нас, решихме да ви поглезим в подготовката за лятната почивка. Така тя ще ви се струва по-скорошна, а с нашите подаръци – още по-красива и луксозна.

Edna ще подари седем ваучера на седем от вас. Всеки един от тях е на стойност 150 лева и важи за всички артикули на концерна "Триумф" в българската търговска мрежа. А техните банските костюми, аксесоари и бельо са толкова разнообразни, че наистина могат да угодят и на най-претенциозния вкус.

Наскоро Edna ви разказа, че Triumph отдавна са готови със своята плажна колекция за лятото на 2012 година, като в дизайна на моделите е спазено едно от основните правила за тенденциите през настоящите топли месеци, а именно - да носим ярки и наситени цветове. Това, което отличава марката, отдавна превърнала се в нарицателно име за качество, удобство и елегантност, е, че има амбицията да разкрие красивата страна на всеки тип женска фигура.

Тя предлага огромно разнообразие от модели и размери (до чашки Е), перфектни кройки, съобразени с последните модни тенденции, и удобството за избор на горна и долна част според предпочитанията и особеностите на фигурата, за да се чувства всяка Edna от вас удобно, стилно и секси. В магазините на Triumph можете да избирате бански костюми Triumph и sloggi, а отделните колекции можете да разгледате на следните адреси:
www.triumph.com/bg/bg/6007.html
www.triumph.com/bg/bg/6011.html
www1.sloggi.com/bg/index.php?countryCode=bg

Ако точно вие сте Edna от победителките в нашата игра, ще имате възможността да се потопите в свят на десетки цветове, размери, модели, материи... Да намерите себе си и освен това да триумфирате това лято с предпочитан бански костюм или страхотно луксозно бельо срещу ваучера на стойност 150 лева, който сте спечелили.

Да се захващаме за играта?!

Условията са както винаги лесни и интересни.

1. Ако все още нямате регистрация в Edna.bg, кликнете TУК и я направете за по-малко от минутка. 
2.След като вече сте влезли в сайта със своето потребителско име, натиснете бутона-звездичка "Любими" над заглавието на тази статия.
3. Отговорете на въпроса: "Колко линии (сегменти) бански костюми Triumph са включени в лятната колекция?“
4. Изпратете писмо, озаглавено "Игра", на имейл на edna@netinfocompany.bg с отговора си, вашите три имена, възраст (над 18г.) и телефон за обратна връзка.
И понеже Edna знае колко много искате един от ваучерите, ще ви даде жокер. Отворете нашата страница във Фейсбук и вижте какъв е той...

Периодът на играта е 08.06 - 17.06.2012г. (23:59ч.).  Валидността на ваучерите е до 15.07.2012г.

Участниците, изпратили верен отговор, учатват в томбола. Седемте победители ще бъдат обявени на 18.06. в Edna.bg и в страницата ни във Фейсбук.

Успех!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти