Последните тенденции в банските костюми

Моделът "Miss Reversible"
Снимка: Triumph

Морските безгрижни дни стават все по-нетърпеливо чакани, за да ни спасят от безспирно препускащия работен режим на града. Докато обаче тези ваканционни моменти настъпят, може да подготвим плажната си визия и настроение още сега с новите предложения на един от брандовете-корифеи сред банските костюми - "Триумф" ("Triumph").

От немската марка отдавна са готови със своята колекция за лятото на 2012 година, като в дизайна на моделите е спазено едно от основните правила за тенденциите през настоящите топли месеци, а именно да носим ярки и характерни цветове.

При десените на материите умело са преплетени етноелементи, стилизирани геометрични фигури и животински принтове в нестандартни комбинации.

За да е пълна хармонията между качеството и ефективността, новите предложения за плажно облекло на "Триумф" за първи път са изработени така, че банският костюм успешно да моделира фигурата в зависимост от това дали искаме да подчертаем дадени извивки на тялото или да прикрием някои недостатъци от силуета ни.

Линията от бански костюми носи името "Shape Aqua collection", a сериите "4 yr Curves", "М2М" и "sloggi swim" дават възможност за още по-богат индивидуален избор и разнообразие, тъй като при всички модели горните и долните части са с отделни цени и могат да се съчетават според предпочитанията.

Друго предимство на банските костюми на модния гигант са различните варианти за носене заради мултифункционалните презрамки при горнищата, шнурчетата за регулиране на дълбочината на долните части и двулицевите модели.

По този начин хем ще купите само един бански костюм, хем ще може да демонстрирате няколко плажни визии по време на ваканцията ви.

* "Triumph International" е един от най-големите световни производители на бельо и бански костюми. Компанията е създадена през 1886 г. в Германия, а днес е представена в повече от 120 страни със своите марки "Triumph", "sloggi", "Valisère" и "HOM". В "Triumph International" работят повече от 36 500 служители, а годишният оборот на бранда възлиза на 2,2 млрд. швейцарски франка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти