Разбий януарската скука на пух и прах

Победителят си ти
Снимка: netinfo

Няма как след толкова интензивни откъм положителни емоции коледни и новогодишни фиести, амплитудата на настроението и еуфорията лека полека да не се понижи. Но вие не падайте духом и без много, много да се задълбочавате в тъжни зимни мисли, покажете, че тонусът и усмивката ще са плътно до вас и през следващите 12 месеца.

Раз, два, три
Спортът май винаги ще си остане номер едно сред средствата, борещи лошото състояние на духа и тялото, а след солидното похапване през ваканционния период, той ще ви помогне и да повталите силуета си. Ако сте прекалено заети, отделяйте по няколко минути за домашна гимнастика сутрин или вечер, а също и ходете повече пеша.

Две не виждам
Старайте се да наваксвате със съня, а ако през седмицата ставате по първи петли, то уикендите намирайте време за заслужен отдих и сиести.

Бягай надалеч
Не чакайте лятото, за да планирате бленуваната почивка. Замислете се за пътуване още в сегашно време, за да хванете по-евтини оферти, а ако са ви останали малко повече пари от бонусите в края на годината (на късметлиите честито), оползотворете ги с някое бягство през събота и неделя в актуалната за сезона планинска обстановка.

Шушу-мушу
Не ограничавайте социалните си контакти, само защото времето навън ви депресира. Вместо това организирайте събиране у дома или самите вие отидете на гости, защото сладкодумната приказка между приятели не може да се замени с нищо друго.

Изненада
Никога не е късно да започнете да се занимавате с нещо ново. В интернет е пълно с различни курсове и уъркшопове на каквито теми се сетите, така че пробвайте и може да се изненадате на колко свежи предложения има шанс да се натъкнете. А какво по-добро от качественото уплътняване на свободните моменти в комплект с възможността за среща с още интересни хора.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти