Отрасналите кучета са по-добрият вариант за осиновяване

Радостта в живота ви ще е пълна
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ако вече сте решили да си осиновите куче, трябва добре да помислите дали не е по-удачно да си вземете поотраснало куче, защото то вече ще има изградени навици, които няма да смущават и без това натоварения ви дневен график.

Мъдър избор
Както споменахме, по-възрастното куче вече е приучено и с него ще е по-лесно да съхраните дома си в приличен вид, защото палетата са способни да унищожат почти всички мебели само и само, за да предизвикат вниманието ви. Така че, ако сте по нервни, ангажирани и не ви се занимава с обучаващи функции, зрелите кучешки представители са точно за вас. Да не говорим, че ходенето по нужда също няма да е с хаотичен характер. Ура!

Кой съм аз
С възрастта кучето е много по-наясно от какво се нуждае и така няма да се налага непрестанно да отгатвате неговите привички.

Време неразделно
Като цяло поотрасналите четириноги симпатяги са по-спокойни и не се учудвайте, ако новият ви домашен любимец поседне или полегне до вас, радвайки се тихо и кротко на вашата компания. След като са преминали периода на детските лудории, тези кучета ще имат повече време да се наслаждават не толкова на собствената си особа, колкото на вашата компания.

Помислете и за тях
Точно малките кученца и по-младите им събратя са най-често осиновяваните, а избирайки по-зрял представител на този животински вид, вие ще спрете поне в някаква степен тази дискриминационна практика, засягаща възрастовия фактор.

Добър знак
Възрастните кучета ще се радват на дадения им от вас шанс за по-добър живот. Така благодарността на новия ви семеен приятел ще ви бъде върната в пъти по скалата на положителните емоции.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти