Палмовото листо, на което е записана съдбата ни

Биляна Траянова

Тръгваме към Индия с една основна мисия.

Да открием място, където могат да разчетат палмовите ни листа, на които се твърди, че са записани преражданията ни, настоящето и бъдещето.

Разбира се, първо трябва да намерят палмовите свитъци, които съдържат нашите листа.

Трябва да изпратим в Индия отпечатъци от палците си няколко седмици предварително. Те са ключът към разкриването на информацията за нашите съдби. Възможно ли е съдбата ни да е била известна някому преди хиляди години? Къде се съхранява тази информация? Без да преувеличавам, побиват ме тръпки при мисълта, че мога да узная какво ще се случи напред. Хем се страхувам, хем продължавам с организацията на плашещата среща с Наади.

В интернет намираме откъслечна информация. Звучи мистично, но се твърди, че този, който ги е създал, е имал достъп дo глобалната информация, където са записани миналите и настоящият живот, както и бъдещите прераждания. Включени са и кармичните уроци, които трябва да бъдат научени.

Нетърпеливи сме да узнаем дали са намерени нашите палмови листа. Възможно е да са се превърнали в нечий сувенир, тъй като е било популярно да се подаряват по време на британското колониално присъствие.

А може да са изгнили след някое от тежките наводнения, на които много бамбукови свитъци стават жертва. Тези бамбукови листа са преносители на древни писания и се смятат за специален вид астрология, наречена Наади Шастра.

Макар и на местните да е ясно, че всеки човек има индивидуален пръстов отпечатък, според Наади описанията имат точно 108 вида отпечатъци. Хората с отпечатъци от един вид имат сходни характеристики.

Палмовите листа са сортирани в свитъци според вида на отпечатъка и датата на раждане. Би трябвало всеки наръч да има по 108 палмови листа. На всяко от тях е изписано нечие име, датата му на раждане, имената на близките му, важни събития от живота му като инциденти, операции, описано е заниманието му…

На листа е написано какво се случва и защо се случва - какви са причините за събитията. Описан е минал живот, този който има най-голямо отношение към сегашния ти. Обяснява се натрупаната карма - добра или лоша.

Любопитно е колко души имат палмови листа. Казват, че са около 110 милиона. Но това е непроверимо. Интересното е, че няма палмови листа на хора, родени след 2050 година, предполага се, че това е заради новото поколение, което ще се роди, хора с висока интуиция, които ще намират отговорите на своите въпроси по друг начин.

Какво ще научим днес от Наади Шастра? Ще бъде ли задоволено любопитството ни или ще останем разочаровани?  Ще чуем и видим много невероятни неща - някои от тях ще останат неизлъчени, поради личния им характер, други истински ще ни объркат. Предстои ни едно от най-вълнуващите преживявания в ефирния свят на мистиката.

Гледайте епизодите на „Без багаж“ - всяка събота от 13ч., по Диема.

В официалния канал на "Без багаж" във Vbox7.com можете да гледате всички епизоди на предаването. 

Прочетете още от "Без багаж" в Edna.bg:

Какво е да си майка на 108 деца

Боклукът за едни - съкровище за други

Недосегаемите: най-тежката карма

Безкрайните пътища на душата

За нея ти трябва цял един живот...

Как се чисти лоша карма

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти