Създадено за Vivacom

От смарт часовници до 5G смартфони – Vivacom прави ученето по-забавно и приятно

vivacom
Снимка: Vivacom

В съвременната епоха на технологичен напредък и дигитализация, образованието претърпява значителни промени. Учениците и учителите използват все повече модерни устройства, с чиято помощ учебният процес става по-интерактивен и динамичен. Комбинирането на разнообразни методи на преподаване води до по-ефективно и забавно обучение, отговарящо на потребностите на днешните ученици.

В този контекст, един от водещите телекоми в страната – Vivacom, предлага богата селекция от атрактивни устройства, с които ученето става по-приятно и лесно от всякога. В мрежата на Vivacom можете да откриете различни джаджи за вашето дете - детски смарт часовници с цветна изненада, избрани таблети и мощни 5G смартфони.

Освен че осигуряват достъп до интерактивни учебни материали и образователни платформи и ресурси, устройствата от Vivacom позволяват провеждането на онлайн уроци, които бяха основна форма на преподаване по време на пандемията. Благодарение на бързата 5G мрежа на Vivacom образователният процес може да се извършва дистанционно, което допринася за неговата гъвкавост.

vivacom
Снимка: Vivacom

Идеално устройство за всеки ученик е и новият Vivacom 5G смартфон, който осигурява бърза комуникация в 5G мрежата на Vivacom, солидна камера, ефективна производителност и мощна батерия. Заради цената му, можем да определим устройството най-вече като достъпно, като срещу ниската сума, която давате за него, вие получавате всичко необходимо за едно страхотно 5G изживяване със смартфон, който може да отговори на всички нужди, които имат подрастващите, а и техните родители, в наши дни. Смартфонът идва с три години гаранция и разполага с 6,52-инчов HD+ дисплей, който е достатъчно голям и същевременно се побира лесно в джоба или чантата. Все пак за един ученик е важно да може удобно да пренася своя смартфон. До края на октомври достъпният телефон ще се предлага на лизинг за 1 лев на месец за 24 месеца с план Unlimited 300.

Серията от избрани устройства за ученици в мрежата на Vivacom включва и смарт часовниците MyKi 4 и MyKi 4 LITE, създадени специално за деца. Двата модела разполагат с вградени микрофони за извършване на двупосочни разговори и са оборудвани с GPS приемник, с който можете да проследите локацията вашето дете. Смарт часовниците имат полезни функции за всеки ученик като вграден крачкомер, забавна математическа игра и режим „Не безпокойте“ за максимална концентрация по време на учене. MyKi 4 се предлага на супер цена от 5.98 лв. на месец с план Unlimited 100, а MyKi 4 LITE за 1.98 лв. в комплект с флаш памет и план Unlimited 100.

Сред атрактивните Back To School оферти на Vivacom попадат два страхотни таблета – Blackview Tab 13 и Lenovo Tab 8, които са подходящи за използване от деца. Устройствата идват с двойни високоговорители, детски режим на работа и дисплей с ниски нива на синя светлина и подходящ за четене. Издръжливите батерии на двата таблета ги правят удобни за употреба по време на учене.

В търговската мрежа на Vivacom можете да намерите още много устройства, които ще допринесат за подобряване на гъвкавостта по време на учене и ще осигурят достъп до иновативни образователни инструменти, подпомагащи развитието на учениците. Благодарение на бързата 5G мобилна мрежа и атрактивните абонаментни планове на телекома младежите могат да се възползват от безкрайна свобода в общуването със своите близки, приятели и учители.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти