Остави старата година да си отиде, но запази себе си

Остави старата година да си отиде, но запази себе си
Снимка: Weheartit

Вяра Иванова

Отново стигнахме до тук, но как? Отново е 31-ви декември и ни делят само няколко часа от започването на новата година.

Отново дойде 1-ви януари, новото и свежо начало, което всички чакахме...

2018… честно да си призная преди време тази година ми звучеше като нещо супер далечно, едно бъдеще време, което не беше никак определено и бе така несигурно.

Снимка: Weheartit

Днес 2018 продължава да ми изглежда все така далечна, а е на броени минути разстояние. Не мисля да изпадам в равносметки за изминалата година. Тези неща са толкова лични и индивидуални, че всеки трябва да си ги направи сам за себе си и да ги скрие някъде в душата си.

Важното е едно - ако си върнете лентата назад и се разплачете от радост или тъга за нещо, което ви се е случило тази година, то тя не е била пропиляна напразно и сте научили своите уроци, които съдбата ви е дала.

Пожеланието ми към вас е да продължите… Да продължите да бъдете това, което сте, да удивлявате жестокия свят със своите добри дела.

Снимка: Weheartit

Да продължите да давате път на позитивното и забавното да дава светлина в мрачните дни, да запазите нежните жилки в сърцето си, докато се опитвате да калите цялото си същество.

Оставете миналото в миналото, но себе си вземете за бъдещето, защото никой друг няма да води вашите битки и никой друг не може да изживее щастието ви вместо вас. Чакат ви уроците на 2018, чака ви лошото, но ви чака и доброто. Ще има мрак, но дори и в най-мрачните часове може да има светлина, стига да се сетите да я пуснете вътре във вас.

Екипът на Edna.bg ви пожелава една вдъхновяваща, весела и щастлива нова 2018-та година!

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Каква суперсила би искала да притежаваш?

Оферти