Остави старата година да си отиде, но запази себе си

жена магия 2021
Снимка: Istock

Вяра Иванова

Отново стигнахме до тук, но как? Отново сме на прага на 31-ви декември и ни делят само няколко часа от започването на новата година.

Отново ще дойде 1-ви януари, новото и свежо начало, което всички чакахме...

2024… честно да си призная преди време тази година ми звучеше като нещо супер далечно, едно бъдеще време, което не беше никак определено и бе така несигурно.

нова година 2020 празник заря
Снимка: iStock

Днес 2024 продължава да ми изглежда все така далечна, а е на броени часове разстояние. Не мисля да изпадам в равносметки за изминалата година. Тези неща са толкова лични и индивидуални, че всеки трябва да си ги направи сам за себе си и да ги скрие някъде в душата си.

Важното е едно - ако си върнете лентата назад и се разплачете от радост или тъга за нещо, което ви се е случило тази година, то тя не е била пропиляна напразно и сте научили своите уроци, които съдбата ви е дала.

Пожеланието ми към вас е да продължите… Да продължите да бъдете това, което сте, да удивлявате жестокия свят със своите добри дела.

шампанско приятели нова година
Снимка: Thinkstock

Да продължите да давате път на позитивното и забавното да дава светлина в мрачните дни, да запазите нежните жилки в сърцето си, докато се опитвате да калите цялото си същество.

Оставете миналото в миналото, но себе си вземете за бъдещето, защото никой друг няма да води вашите битки и никой друг не може да изживее щастието ви вместо вас. Чакат ви уроците на 2024, чака ви лошото, но ви чака и доброто. Ще има мрак, но дори и в най-мрачните часове може да има светлина, стига да се сетите да я пуснете вътре във вас.

цитати 2023
Снимка: iStock

Екипът на Edna.bg ви пожелава една вдъхновяваща, весела и щастлива нова 2024-та година!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти