ОБЩИ УСЛОВИЯ на играта "EDNA NA 6": МОЯТА НАЙ-ДОБРА ПРИЯТЕЛКА

ф
Снимка: Edna.bg

Продължителност на играта “Edna на 6 години”:

Периодът на играта е от 10:00 ч. на 08.03.2018 г. (четвъртък) до 23:59 ч. на 18.03.2018 г. (неделя). Победителят в играта се избира от редакторския екип на Edna.bg, представляващ Организатора, в 10:00 часа на 19.03.2018 г.

Обявява се на 19.03.2018 г. (понеделник) след 14:00 часа чрез статия в Edna.bg, както и на официалната „Фейсбук“ страница на Edna.bg, а представители на Организатора (Нетинфо АД) ще се свържат с него* в рамките на три работни дни чрез електронно писмо на посочения от негова страна имейл адрес.

Кой може да се включи в играта „Edna на 6 години“?

В играта имат право да участват всички читатели на Edna.bg, навършили 18 години.

Как мога да се включа в играта “Edna на 6 години”?

• До страницата с играта можете да стигнете чрез:

Специалната страница на играта ТУК

• Статията с анонса на играта (можете да я прочете ТУК).

• Чрез реклама, която ще виждате в сайта Edna.bg по време на периода на играта.

Какъв е механизмът на играта “Edna на 6 години”?

В рамките на следващите 10 дни (от 8-ми до 18-ти март) вие ще имате възможност да ни напишете кратък текст на тема "Моята най-добра приятелка"и да ни го изпратите до редакционната поща edna@netinfo.bg, като имейлът трябва да бъде озаглавен "Edna на 6".

Текстът за участие трябва да отговаря на следните изисквания: да бъде по темата "Моята най-добра приятелка", да бъде изпратен на редакционната ни поща в .doc или .docx формат, както и да не надвишава обем от 300 думи (до 1 страница в Word документ), да разказва искрена и вдъхновяваща история.

Освен текста, в имейла до редакционната ни поща edna@netinfo.bg трябва да ни напишете трите си имена, възраст, от кой град сте, актуален адрес и телефон за връзка.

С участието си в играта всички участници потвърждават, че са съгласни с Общите условия на играта "Edna на 6 години".

Критерии за оценяване на участниците в играта “Edna на 6 години”?

Екипът на Edna.bg ще оценява креативността, качеството, припокриване със зададената тема, вложеното старание.

Каква е наградата в играта “Edna на 6 години”?

В играта има един победител, който ще спечели 2 броя гривни марка Pandora - една за победителя и една за най-добрата приятелка на победителя, описана в материала за участие.

В подбора на участниците, които се борят за наградата, участват всички потребители, изпълнили коректно условията на играта в посочения в Общите условия срок. 

Организаторът ще се свърже с победителя в рамките на три работни дни след обявяването им в сайта Edna.bg, за да му даде повече подробности за получаването на наградата.

Организаторът си запазва правото при непотърсена награда в рамките на 7 работни дни да изтегли нов участник.

Организаторът, Нетинфо АД, запазва правото да променя или допълва официалните правила, както и да преустанови провеждането на играта по всяко време. При възникнали спорове, крайните решения се взимат от Организатора. В играта нямат право да участват служители на Нетинфо АД, както и членовете на техните семейства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти