Edna на 6: Разкажи ни за твоята най-добра приятелка и можеш да СПЕЧЕЛИШ 2 прекрасни гривни за теб и нея

Edna празнува рожден ден!
Снимка: Edna.bg

Мария Николова

Играта приключи на 18.03.2018 година. Името на победителя можете да откриете ТУК

Вече 6 години Edna.bg вдъхновява жените в България, дава им полезни и практични съвети за личния и професионалния живот, за здравето, представя им идеи за връзките, семейството, децата. Споделя им най-интересното и любопитното за астрологията, за известните личности, за модата и козметиката... Точно като една истинска добра и дългогодишна приятелка.

Тази година, в навечерието на своя шести рожден ден, Edna.bg те предизвиква да ни разкажеш именно за твоята такава – най-добрата ти приятелка, която винаги е била до теб – и в добрите, и в не толкова блестящите моменти от живота.

Напиши ни кратка история за нея (до 300 думи на Word), прати я на редакционната ни поща edna@netinfo.bg и можеш да спечелиш 2 разкошни награди - гривни Pandora – една за теб и една за приятелката ти.

Включи се в играта още сега ТУК

b
Снимка: Thinkstock

Големият победител в играта ще бъде избран от редакторския екип на сайта на 19.03.2018 година (понеделник) и ще бъдат обявени в сайта чрез статия в рамките на деня.

В играта „Моята най-добра приятелка“ можете да се включите като на редакционната ни поща edna@netinfo.bg ни изпратите имейл, озаглавен "Edna на 6", с кратък текст, в който да ни разкажете за вашата най-добра приятелка.

b
Снимка: Thinkstock

Текстът може да е свързан с ваша обща интересна история, може да е описание на приятелката ви и нейните най-прекрасни женски качества или всичко друго за нея, за което въображението ви насочи. Текстът не трябва да е по-дълъг от 300 думи в Word.

Озаглавете имейла си „Edna на 6“.Освен вашият текст на тема „Моята най-добра приятелка“, в имейла си добавете вашите 3 имена, възраст (над 18 години), актуален град, адрес и телефон.

В периода на играта текстове на участници ще се публикуват в сайта Edna.bg по редакторска преценка.

b
Снимка: Thinkstock

В играта можете да участвате с ваш авторски текст за най-добрата ви приятелка от днес, 8 март (четвъртък) до 23:59 ч. на 18 март (неделя).

Големият победител ще бъде обявен на 19 март (понеделник) чрез статия в Edna.bg.

f
Снимка: Edna.bg

Една победителка ще спечели 2 броя гривни Pandora със специален орнамент, посветен на приятелството – 1 брой гривна Pandora за победителката и 1 брой гривна Pandora за най-добрата ѝ приятелка, описана в текста за играта.

f
Снимка: Edna.bg

Очакваме вашите прекрасни текстове за вашите най-добри приятелки! Целият екип на Edna.bg ви пожелава успех, късмет и вдъхновение!

Към страницата на играта "Моята най-добра приятелка"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти