Новият български сериал „Господин Х и морето“ с необичайна изненада за зрителите

Катя, Вики и Невена - три от четирите героини в криминалната комедия „Господин Х и морето“, бяха представени от актрисите Станислава Николова, Доротея Толева и Ина Добрева в „Събуди се“ по NOVA и разкриха каква изненада готви сериалът за зрителите.

► „Господин Х и морето“: кой ще устои да не бъде измамен?

Сериалът започва на 1 март, а две от майките в него и тяхната противоположност – учителката Невена, споделиха романтични тайни от филмовия сюжет, в който един мъж успява да обърне надолу с главата живота на не една, а цели четири жени!

Господин Х и морето
Снимка: Getty

„Много от лицата в сериала са познати от театралната ни сцена, а сега зрителите ще могат да ги видят и на малкия екран. Моята героиня усеща фалша при г-н Х и това изобщо не й харесва“, сподели Ина Добрева, която влиза в ролята на принципна, но често праволинейна до скука начална учителка.

Ще успее ли г-н X, г-н Христов или Хамелеона, както е известен героят на Калин Врачански в различните си сюжетни превъплъщения, да я спечели с точно обратното - безпринципност, но и шеговита лекота към уж сериозните теми в живота, предстои да разберем по NOVA.

„Имам чувството, че тенденцията в момента е да се представяме като други и именно затова става въпрос в сериала. Според мен всеки зрител ще припознае себе си в някой от героите, защото всички сме адски различни и интересни“, допълни Доротея Толева, чиято героиня Вики ще покаже, че и лъжите крият доза сексапил.

Господин Х и морето
Снимка: Getty

„Моята героиня живее зад маската си, избира съпруга си не със сърцето, а с главата си. Но докъде ще я доведе това...., ще трябва да гледате сериите!“, загадъчно се включи в разговора и Катя, изиграна от Станислава Николова. Нейното семейство е привидно перфектно, но какво ли се крие зад тази фасада?

По време на сериала „Господин X и морето“ зрителите ще имат възможността за лична връзка с актьорите. За целта ще бъде създаден специален влог във VBOX7, чрез който Вики ще развива истории от сериала.

„Моята героиня има влог, в който дава съвети на хората. (А всъщност самата има нужда от такива!) Идеята ни е да развием хобито на Виктория, за да създадем допълнителна връзка със зрителите “, сподели Доротея в „Събуди се“.

Господин Х и морето
Снимка: Getty

„Господин Х и морето“ започва от 1 март по NOVA, а неговите 12 епизода ще се излъчват всеки петък от 20:00 ч.

► „Господин Х и морето“: кой ще устои да не бъде измамен?

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Не пропускайте нашата нова функционалност "Оферти", в която ще откриете полезни, практични и прекрасни продукти на промоция от българския пазар, специално селектирани за вас от екипа на Edna.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти