Нови необичайни срещи и осуетени планове в „Господин Х и морето“

Господин Х и морето
Снимка: NOVA

Във втория епизод на криминалната комедия „Господин Х и морето“, ще видим как Хамелеонa ще трябва да влезе все повече в ролята на г-н Симеон Христов и да намери общ език с децата.

Прочетете рецензията на Edna за сериала ►„Господин Х и морето“: кой ще устои да не бъде измамен?

На какво точно ще ги научи и какво според него е иновативен педагогичен метод – „обратна психология“, който е разработвал няколко години с колега във Финландия, ще стане ясно в петък от 20:00 часа.

Господин Х и морето
Снимка: Getty

Освен с децата, Симо за първи път ще се срещне и с учителката Невена, която за разлика от майките няма да го хареса и няма да е пленена от чара му, а дори напротив. Младата учителка ясно ще покаже, че не иска да има нищо общо с новия си колега, което само ще амбицира героя на Калин Врачански. Но до къде ще стигнат двамата?

Един от най-интересните герои на сериала ще бъде представен в серията тази вечер. Кучето Пешо ще се появи в живота на Симеон, след нелеп инцидент с колата на новия учител. В кучето Хамелеона ще намери нов начин за изкарване на пари и дори ще организира цялото училище да дарява пари за кучето. Подозрителни ще са само учителите Абаджиев и Невена.

Фарел Господин Х и морето
Снимка: NOVA

Как ще се измъкне този път Симо и дали кучето няма да се превърне в единствения приятел на чаровния изманик, ще разберем от 20:00 часа по NOVA.

Edna.bg празнува 7-ми рожден ден! Участвай в нашата игра ТУК и спечели страхотна награда! >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти