Номинирайте своите герои на Годишните награди за доброволчество ГЕРОИТЕ

награди
Снимка:

Най-голямата платформа за доброволчество в България – TimeHeroes.org, отвори номинациите за своите Годишни награди за доброволчество ГЕРОИТЕ. 

За втора година наградите ще отличат хора и организации, допринесли за развитието на доброволческата култура в България. 

До 6 септември, на awards.timeheroes.org всеки може да номинира доброволци, неправителствени организации, компании, журналисти и др. за конкретни техни действия в сферата на доброволчеството в периода април 2017 г. – май 2018 г.

И тази година журито търси прояви и практики, които са вдъхновяващи, смели, новаторски, израз на активна общественополезна дейност и позиция, или пример за значително положително въздействие върху дадена кауза или общност. 

Отличените ще бъдат обявени на тържествена церемония на 27 септември.

“Чрез ГЕРОИТЕ искаме да отпразнуваме и отличим всички неуморни герои, които всеки ден правят добро и помагат на другите, и чрез техния пример да вдъхновим и други да припознаят огромния смисъл и щастие от доброволчеството”, казва Павел Кунчев, директор на TimeHeroes. 

В първото издание на награди ГЕРОИТЕ бяха отличени 21 изключителни доброволчески примери от общо 228 номинации. Сред отличените бяха доброволците от социалната кухня към храм “Св. пророк Илия” в София, доброволците на Националната гореща телефонна линия за пострадали от насилие, ученици от доброволчески клуб, както и организации, работещи с доброволци – Училището за кучета водачи на фондация “Очи на четири лапи”, Help-portrait и други. Статуетки бяха дадени още на отговорни компании, които развиват доброволчеството в екипите си, и на журналисти – за медийно отразяване на темата.

От 2012 г. досега TimeHeroes.org помага на българите да подкрепят социални и културни инициативи с времето и уменията си. С над 46 000 регистрирани доброволци, обединени около 1650 инициативи на 680 неправителствени организации (НПО) в цялата страна, платформата е основният източник на доброволци за българските НПО. TimeHeroes помага още за развиването на културата на доброволчеството сред българските ученици, компании, както и сред хората в активна пенсионна възраст.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти