Науката зад Хюман дизайн: Какво всъщност е това?

Хюман дизайн променя живота на човека, благодарение на отговорите на въпросите – „Защо реагирам така?“, „Кой съм аз?“, „Как взимам решения?“. 

Знанието за себе си, как работи механиката на тялото ви, как умът поставя капани, ви тласка към по-осъзнат живот. Това е като инструкции към себе си в живота. Ако всеки от нас получаваше тези отговори при раждането си, тогава щяхме да сме по-малко напрегнати и щяхме да възпитаваме децата според природата им. Намирането на вашата цел започва с изследване на себе си. 

Създаден от човек на име Алън Кракоуър, който публикува книга по темата през 1992 г., хюмън дизайнът е невероятно специфичен начин да научите повече за вашата личност, емоции и енергийни центрове. По-конкретно, подчертава как взимате решения, работите в екипи, какви родители и партньори сте. 

Това е система, базирана на вашия точен час, дата и място на раждане. Тази информация обаче не само картографира къде са били планетите в небето, когато сте родени като рождена карта, а също така идентифицира вашите доминиращи чакри. 

Най-общо хюман дизайнът е синтез на знания, дешифриращи личния ДНК код, показвайки черти на характера, модели на поведение и препоръки за хранене и живот. Ако си представим раждането си под формата на движение на планетите, то ще изглежда като отпечатък на небесните тела и тяхното отношение едно към друго в момента на раждането. Картата в хюман дизайна се нарича бодиграф. Важно е да разберете, че хюман дизайнът не е като всяка друга система и не е хороскоп. 

През 2016 г. Джена Зоуи, експерт по Хюман дизайн, създава лесен уебсайт, наречен MyHumanDesign, чрез който можете да получите данни за себе си. 

Независимо от това къде ще намерите диаграмата си, тя ще изглежда приблизително еднаква и супер сложна с куп форми, цветове и числа.  

Дясната страна е вашата съзнателна личност, за която можете да научите повече чрез вашия слънчев знак, а вляво е вашата несъзнавана личност, която всъщност е вашата рождена карта от около три месеца преди вашето раждане. Числата съответстват на тези, които се появяват в чакрите, така че можете да прецените кои планети управляват всяка от тях. 

Тъй като Хюман дизайнът е толкова сложен и завладяващ на пръв поглед, ще се съсредоточим върху най-важния аспект: енергийният тип - начинът, по който управлявате енергията си и я обменяте с хората около вас. 

Видове енергия 

Всеки от петте енергийни типа – манифестор, генератор, манифестиращ генератор, проектор и рефлектор идва с конкретно описание. 

Манифестор 

Ако сте манифестор, вероятно мразите да ви казват какво да правите и искате да чувствате автономност. Можете да видите накъде вървят нещата, преди другите, поради което да си дадете пространство и време да се насладите на това, което следва. Стратегията на Манифесторите е да информират. С други думи, те трябва ясно да съобщят своите планове и нужди с другите, за да са сигурни, че те контролират. 

Генератор 

Генераторите трябва да следват своите вълнения. Те имат много редовен енергиен цикъл, който е предназначен да се изразходва през деня и да се изтощава преди лягане. Използвайки инстинкта си, реагират на възможностите и решават дали те им носят радост. Това е истинската им стратегия за успех. 

Манифестиращ генератор 

Със смесица от енергия на Манифестор и Генератор, Манифестиращите генератори могат да изпълняват много задачи както никой друг. Те всеки ден ще изглеждат различно. Хората с този енергиен тип трябва да имат предвид, че производителността и мотивацията им могат да варират ежедневно, но винаги могат да бъдат възстановени с помощта на качествен сън. Когато Манифестиращият Генератор живее по своя начин, той ще се чувства доволен и изпълнен.   

Проектор 

Подобно на Манифесторите, Проекторите също имат приливи и отливи на енергия. Разликата е, че те могат да работят много по-малко часове. Ефективността стимулира Проекторите, а не количеството. Ако се опитат да насилят нещата и видят, че усилията им не работят, те ще започнат да се чувстват огорчени. 

Рефлектор 

Като най-редкият енергиен тип, Рефлекторите също са неенергийни същества. Те всъщност отразяват енергията, която виждат обратно към хората, с които са. Енергията им може да варира ежедневно. Тяхната енергия може да бъде толкова непредсказуема, че трябва да се балансират повече от всички останали видове. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти