Наталия Кобилкина: Освободете се от ненужните неща

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Наталия Кобилкина

Имали ли сте случай, в който много сте се старали да постигнете някаква промяна в живота си, упорито сте полагали целенасочени усилия, но нещата не са ви се получавали? Това може да касае както любовта, семейството и брака, така и работата и всякакви планове, свързани с реализация и успех.

Понякога, ако нещата не се случват с лекота, е по-добре да приемем, че не е дошъл точният момент за тях и да ги оставим да отлежат. Вселената знае кое е добро за нас и кое не е. Върнете лентата назад и си спомнете колко много неща сте искали да постигнете, но те са се появявали точно тогава, когато сте били готови за тях или пък след време сте били благодарни, че нещо, към което сте се стремили, не се е случило.

Внимание! Не ви призовавам към пасивност и към това просто да се пуснете към течението. Аз смятам, че бездействието е грях, грях е да оставяш мечтите си неосъществени. Нужно е обаче да се доверяваме на висшата промисъл, която управлява живота ни и да сме в синхрон с нейния поток.

Имайте предвид обаче, че понякога ние самите саботираме хубавите промени в живота си, защото просто не сме освободили пространство за тях  – не сме позволили на енергията около нас да циркулира свободно.

Ако искате нещо ново в живота си:

1. Освободете се от всичко старо и ненужно - трупането на натурии и боклуци, освен че задръства дома ви, е лошо по всички правила на фън шуй. Щом изпразните килера, почистите чекмеджетата и се освободите от списанията, вестниците и всичко друго, което не ползвате, ще почувствате прилив на свежа енергия и въодушевление.

2. Запазете само дрехите, които сте обличали през последните две години! Този критерий ще ви помогне да се освободите от всички онези неща, които пазите за момента, в който ще сте по-слаби, по-безразсъдни, по-щастливи, по-улегнали... Шансът, в този момент да ви се облича точно тази, отлежала в гардероба ви дреха, е повече от минимален, така че сбогувайте се с нея още сега.

3. Простете се с черното – това е цветът на застоя. Ако искате промяна и светлина в живота си, обличайте се в ярки, свежи цветове. Те подкрепят новите превъплъщения,  жизнеността и съзидателната сила. Избирайте нюанси, които ви подкрепят в това да изразите своята индивидуалност, подчертават красотата и подсилват вътрешното ви излъчване.

4. Дарявайте – вместо да изхвърляте всички ненужни дрехи и вещи, подберете тези от тях, които могат да са от полза на други хора и ги дарете – има толкова много домове за хора в неравностойно положение и организации, които ще са ви благодарни за помощта.

5. Подарявайте – получава се невероятен купон, ако организирате размяна на дрехи с приятелки и познати. Можете да дадете някои от нещата си и на конкретен човек, който ще ги оцени. И не говорим само за дрехи. Гарантирам ви, че ако сега напишете в социалната мрежа, че имате излишен фотьойл, лампион, сокоизтисквачка или каквото друго решите, веднага ще се намери човек, който да го иска. Така се спасявате от нещо ненужно и правите друг щастлив – какво по-хубаво от това?

6. Освободете се от предметите, които асоциирате с неприятни спомени или събития. Ако става дума за бижута, ги пречистете – има много начини за това.

7. Запазете баланса – ако се поддадете на вещоманията, лесно отново ще напълните до пръсване всички шкафове, гардероби и рафтове. За да се спасите от тази опасност, изхвърляйте/дарявайте нещо старо при всяка нова покупка.

8. Върнете си заемите, независимо дали става дума за пари или за книги, дискове или просто за дадени обещания. Ако имате кредити и ипотеки, които няма как да платите накуп, стремете се да обслужвате вноските навреме. Всичко, което дължите някому, ви дърпа назад и намалява личната ви сила. Друго следствие е, че обикновено другите не изпълняват докрай ангажиментите си към вас, закъсняват за срещите, пропускат да ви върнат книгите или други, взети от вас неща.

Ако пък сте изрядни и на никой нищо не дължите, а въпреки всичко на вас често ви дължат неща, се замислете дали спазвате дадените на самия себе си обещания. Изпълнихте ли докрай, започнатата диета или за пореден път я отложихте за следващия понеделник, започнахте ли да спортувате, както се зарекохте на нова година, извинихте ли се, на приятеля, с който се скарахте или пак ви стана неудобно и го оставихте за друг ден?

Не отлагайте действията! Виждала съм много хора, които "отпушват" канала към своето щастливо аз, следвайки тези простички правила.  Ако имате нужда от яснота в мислите и живота си, още днес подредете едно чекмедже, утре второ... Не спирайте, докато не въведете в ред целия си дом и не се освободите от всичко ненужно. Когато енергията около вас се задвижи и нещата в живота ви ще се променят. Не изглежда толкова трудно нали? А след това ще се почувствате нов човек – без стари страхове и без притеснения за бъдещето! Желая ви успех!

С обич, Наталия

Прочети още от Наталия Кобилкина:

Как да имаме "Женското щастие"?

Какво ни пречи да бъдем щастливи?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти