Най-странните луксозни неща

Най-странните луксозни неща
Снимка: Thinkstock

Можете ли да си представите тоалетна хартия за 1,3 милиона долара? 

Tакава обаче наистина съществува и някои заможни хора я използват ежедневно. Но тя е само една от многото странни и безумно скъпи предмети.

Какво ще кажете да отпиете от бутилка минерална вода за 60 000 долара. Водата е от Исландия и съдържа златни прашинки. Продава се и вода от ледник на Антарктика за 800 долара бутилката.

Индиецът Дата Фуц пък е любител на златото. Той притежава златна риза за 250 000 долара. Тя е ръчна изработка от бижутер и е направена специално, за да впечатлява жените.

Дали пък този мъж не пише и с химикалка, украсена с диаманти за 1,4 милиона долара?

Най-скъпите слънчеви очила също попадат в класацията. Те са на швейцарската марка "Chopard" и са направени от 24-каратово злато и 51 диаманта. Струват невероятните 408 496 долара.

На фона на това какво даваш за три чифта чорапи "Vicuna", които струват само 3300 долара.

В кухнята също има ексцентрични предложения на луди цени. Например тортата "Златен феникс" със сигурност ще засити апетита ви за сладко, но ще ви направи по-бедни с 1060 долара.

В списъка фигурира още златно столче за крака за шеметните 1,3 милиона долара, с което можете да се поглезите, въпреки че същата работа ще ви свърши и дървено столче.

Но за да задоволи и най-претенциозния вкус, създадоха и луксозна паста за зъби. Туба от "Теодент " струва 300 долара. Производителят ѝ твърди, че не съдържа токсини и представлява революционен продукт за грижа за устната кухина

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти