Мъжът, който "подлуди" зрителите на Олимпиадата

Мъжът, който "подлуди" зрителите на Олимпиадата
Снимка: netinfo

Игрите на 31-ата олимпиада бяха открити с красива и стилна церемония на стадион "Маракана" в Рио де Жанейро, която продължи близо четири часа.

Бронзовият медалист по маратон от Атина 2004 Вандерлей Кордейро Де Лима запали олимпийския огън.

Стилната церемония включваше много музика, танци, фойерверки, парад на спортистите, както и неизменната официалната част, в която имаше реч на президента на МОК Томас Бах, клетва на спортистите, издигане на олимпийския флаг и запалване на олимпийския огън на митичния стадион "Маракана".

Само че в "звездата" (ако можем така да я наречем) на вечерта се превърна един от атлетите, които ще вземат участие в Игрите - Пита Тауфатофуа от кралство Тонга, които е състезател по таекондо.

Той буквално "взриви" социалните мрежи, след като зрители от цял свят не останаха равнодушни от неговата визия, докато носеше флага на страната си. Пита бе гол от кръста нагоре, намазан с обилно количество олио за тяло...

"Задава се продължение на филма "Професия Стриптизьор", бяха част от коментарите на потребители на Туитър.

Всъщност Пита е едно съвсем нормално момче, занимаващо се със спорт, чиято голяма мечта е да стане олимпийски медалист в категорията таекондо. Ние му пожелаваме да осъществи целта си, но все пак споделяме с вас неговото забележително присъствие на откриването на Олимпиадата.

Всички новини около Олимпиадата може да следите в специализираната секция на Gong.bg – РИО 2016.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти