Мъжете харесват жени-клишета

Мъжете харесват жени-клишета
Снимка: netinfo

Тодор Капитанов

Мъжете харесват жени-клишета. Разбира се, не става въпрос за един типаж в целия им живот.

В различните възрасти мъжете си харесват различни типове жени. И колкото и да ви обясняват господата, че харесват и ценят различието, всъщност те харесват едни и същи типове жени, които са до болка клиширани в описанието си.

Когато мъжете са на 18 години, винаги си мечтаят за гадже с големи гърди. Абсолютно клише, но вярно.

След известно време обаче, когато най-сетне си намерят такова момиче, то им е интересно, но само първите няколко седмици. Няма чувства между хората, а емоцията липсва във връзките, хората не издържа дълго време заедно.

Ето защо след подобен житейски опит в младежките години, мъжете започват да търсят чувствителни и романтични жени. Отново абсолютно клише що се отнася до описание на жена.

Светът е пълен с девойки, отговарящи на това изискване, но след като започнеш връзка с такава жена, рано или късно разбираш, че тя е прекаленo чувствителна – плаче, драматизира, а най-лошото е, че очакваше романтиката да струи от всеки жест или дума на мъжа до нея.

Ако пък не кореспондираш на емоцията ѝ, заплашва, че ще се самоубие и прочие крайности. Да, невероятно звучи, но мъжете често са привлечени от подобни дами, отговарящи на това клиширано описание.

Навършат ли 30 години, мислейки себе си за помъдрели, мъжете насочват енергията си в търсене на някоя темпераментна и динамична жена. Ето, отново клише.

Намерят ли я обаче се оказа, че отново уцелват гредата. Тези жени кипят от енергия и започват едновременно десет неща, без да завършат нито едно докрай. Имат много енергия, но никаква целенасоченост в нея. Какво по-голямо клише от това?

Отчаяни от опита им с жените, мъжете, навършили вече 40 години, преценяват, че перфектната жена до тях трябва да е умна и практична. Има ли смисъл да уточнявам, че това пак е клише?

Тези жени са наистина страхотни – разумни и здраво стъпили с двата крака на земята. Същевременно с това са находчиви и практични. Най-вече във взаимоотношенията си с мъжете. Толкова са практична и находчива, че ги убеждават да похарчат с удоволствие всичките си пари за тях, а след като напуснат семейното гнездо, успяват вземат къщата, обзавеждането, както и колата им.

В крайна сметка, когато един ден мъжете помъдреят от своите години и житейски опит, категорично са убедени в едно – няма по-добър избор от най-голямото клише за жената – тази, притежаваща големи гърди.

Има ли някой, който не е съгласен?

Накрая ми се ще разкрия, че ако някой мъж ви обяснява, че харесва различието и индивидуалността ви, знайте, че той лъже. Просто говори неща, които вие, жените, искате да чувате за себе си. Всъщност той харесва във вас клиширания модели в женското поведение, но не си го признава, за да не ви обиди.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти