Мократа поръчка на Антъни Хопкинс и още (Плейлистът на Edna #11)

Плейлист
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Добре дошли в Плейлиста на Edna с новото от музиката, киното и шоубизнеса от изминалата седмица, на което си струва да натиснете Play ►

МУЗИКА

Да обезвредиш стрелите

Rag'n'Bone Man ни дава още една хапка от албума си преди “Life By Misadventure” да излезе на 23 април. За разлика от енергичния първи сингъл “All You Ever Wanted” (припомнете си тук), “Fall in Love Again” е прочувствена балада. В нея британецът разказва за стените, издигнати след любовно разочарование.

Пътуване във времето

Вярна на принципа, че един артист трябва да притежава творенията си, Тейлър Суифт започна с презаписването на първите си шест албума. “Fearless” се очаква да излезе през април, а новото му издание ще включва и песни, които не са успели да станат част от музикалната колекция, когато тя се появява през 2008 г. Едно от тези парчета е “You All Over Me”, прясно записано заедно с изпълнителката Марън Морис. Макар и да носи от атмосферата на “Fearless”, по звучене песента напомня и на последните два албума на Суифт, превръщайки новото старо заглавие в капсула на времето.

Раздяла с песен

Миналият вторник ни напусна Татяна Лолова, а два дни по-късно беше разпространен последният проект с участието на неуморната актриса. „Любов“ е част от поредицата „Пеещи артисти“ на продуцента Игор Марковски. Партньор на театралната легенда тук е Орлин Горанов, но вместо официален клип, който е трябвало да бъде заснет в края на март, за това видео са използвани кадри от записа на песента през февруари - все пак усмивките и талантът успяват да надживеят смъртта.

КИНО

Нови супергероини

След свръхестествено явление някои жители на Лондон от викторианската епоха се събуждат с необичайни дарби. Тези индивиди, наричани още Засегнатитие и най-вече жени, са смятани за заплаха - така не след дълго започва издирването им с цел да бъдат унищожени. Част от тях обаче ще се опитат да защитят останалите, смятайки че заедно могат да променят света към по-добро. Дали ще успеят, можем да разберем от новия сериал на HBO „Невъзможните“, който ще е наличен у нас от 12 април.

Опасна загадка

В криминалния трилър „The Virtuoso” се срещаме с професионален убиец (Ансън Маунт), който поема нова поръчка от своя загадъчен шеф (Антъни Хопкинс). За нея обаче разполага само с време и място, на което да открие мишената си. В крайпътен ресторант наемникът трябва да я различи между няколко възможности, включително местен шериф (Дейвид Морс). Междувременно запознанството с привлекателна местна сервитьорка (Аби Корниш) застрашава мисията, а събитията ескалират заедно със съспенса.

Втори шанс

Продължението на „Отряд самоубийци“ буди по-големи надежди сред феновете заради режисьора Джеймс Гън („Пазители на галактиката“). За втори път някои от най-опасните злодеи от комиксите на DC се събират, изведени от затвора и наети от тайна правителствена агенция – този път за тайна мисия, която ще ги отведе на остров. Освен стари познати като Марго Роби в ролята на Харли Куин и Виола Дейвис като агент Аманда Уолър и др., към отбора се присъединяват още Идрис Елба, Джон Сина, Нейтън Филиън и дори Силвестър Сталоун с гласа на акулата Кинг Шарк.

ОЩЕ

Филм, от който не искаме да излизаме

Пандемията кара модните къщи да бъдат все по-креативни в представянето на новите си колекции, а Ralph Lauren не прави изключение. Вдъхновението зад пролетните модели за 2021 г. виждаме в 20-минутно видео шоу, заснето в магазина на модната къща в Бевърли Хилс. Черно-белите кадри и музикалните изпълнения на Жанел Моне ни пренасят във филм ноар, докато певицата редува класики от миналия век със свои авторски парчета и превръща проекта “All or Nothing at All” в истинска наслада.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти