Моята нетипична исландска сватба

Моята нетипична исландска сватба
Снимка: Gabe McClintock

Единственото по-хубаво нещо от традиционната сватба е необикновената, онази, която се случва в непредвидимия момент, на неочакваното място и е магична, вълшебна и очарователна.

Точно такава е била сватбената церемония на американците Сара и Джош Уолк. Двамата решават да сключат брак по обичаен и традиционен модел в своя роден град Уейнсвил, щата Охайо, когато подготовката и суматохата около предстоящото събитие започва да им идва в повече.

Двамата били толкова психически напрегнати и натоварени от цялото планиране на празненството, че в един момент взели съвсем спонтанно решение – грабнали багажите, бялата рокля и смокинга и потеглили към... столицата на Исландия – Рейкявик (където всъщност трябвало да се състои меденият им месец).

Самата Сара, която е фотограф по професия, не очаквала, че намирането на подходящ човек за заснемането на снимки от сватбата също щяло да се окаже толкова трудна задача. За щастие обаче, в Рейкявик двойката попадната на фотографката Гейб Макклинтък, която е заснела прекрасни кадри на тяхната нетрадиционна исландска сватба и всъщност е била единственият гост на церемонията!

В крайна сметка, младото семейство Уолк било много щастливо от факта, че е предприело това приключение.

"Искахме нещо красиво, неподвластно на времето, релаксиращо, отражение на нас и на нашите отношения", споделят двамата пред американско сватбено издание няколко дни след завръщането си.

Снимка: Gabe McClintock

Въпреки че през по-голямата част от дните им в Рейкявик времето било лошо, влюбените успели да се насладят на прекрасната природа на Исландия, на множеството величествени водопади, както и да документират завинаги този скъп спомен.

Снимка: Gabe McClintock

Днес, благодарение на фотографката Гейб Макклинтън, имаме възможността да се насладим на кадрите от сватбата на Сара и Джош и да се пренесем в атмосферата на Edna нетрадиционна исландска сватба.

Снимка: Gabe McClintock

Прочети още: Имате ли нужда от сватбен агент?

Снимка: Gabe McClintock

Прочети още: Какво може да провали сватбата ви?

Снимка: Gabe McClintock

Прочети още: Сватбени обичаи от цял свят

Снимка: Gabe McClintock

Прочети още: Сватба само с двама гости

Снимка: Gabe McClintock

Как мислите вие? Бихте ли предприели подобно приключение, вместо традиционна сватба?

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

За какво най-много се вълнувате през есента?