Моята нетипична исландска сватба

Моята нетипична исландска сватба
Снимка: Gabe McClintock

Единственото по-хубаво нещо от традиционната сватба е необикновената, онази, която се случва в непредвидимия момент, на неочакваното място и е магична, вълшебна и очарователна.

Точно такава е била сватбената церемония на американците Сара и Джош Уолк. Двамата решават да сключат брак по обичаен и традиционен модел в своя роден град Уейнсвил, щата Охайо, когато подготовката и суматохата около предстоящото събитие започва да им идва в повече.

Двамата били толкова психически напрегнати и натоварени от цялото планиране на празненството, че в един момент взели съвсем спонтанно решение – грабнали багажите, бялата рокля и смокинга и потеглили към... столицата на Исландия – Рейкявик (където всъщност трябвало да се състои меденият им месец).

Самата Сара, която е фотограф по професия, не очаквала, че намирането на подходящ човек за заснемането на снимки от сватбата също щяло да се окаже толкова трудна задача. За щастие обаче, в Рейкявик двойката попадната на фотографката Гейб Макклинтък, която е заснела прекрасни кадри на тяхната нетрадиционна исландска сватба и всъщност е била единственият гост на церемонията!

В крайна сметка, младото семейство Уолк било много щастливо от факта, че е предприело това приключение.

"Искахме нещо красиво, неподвластно на времето, релаксиращо, отражение на нас и на нашите отношения", споделят двамата пред американско сватбено издание няколко дни след завръщането си.

Въпреки че през по-голямата част от дните им в Рейкявик времето било лошо, влюбените успели да се насладят на прекрасната природа на Исландия, на множеството величествени водопади, както и да документират завинаги този скъп спомен.

Днес, благодарение на фотографката Гейб Макклинтън, имаме възможността да се насладим на кадрите от сватбата на Сара и Джош и да се пренесем в атмосферата на Edna нетрадиционна исландска сватба.

Прочети още: Имате ли нужда от сватбен агент?

Прочети още: Какво може да провали сватбата ви?

Прочети още: Сватбени обичаи от цял свят

Прочети още: Сватба само с двама гости

Как мислите вие? Бихте ли предприели подобно приключение, вместо традиционна сватба?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти