Сватба само с двама гости

Сватба само с двама гости
Снимка: netinfo

Всеки знае, че една сватба коства много усилия, стрес, нерви и немалко пари, особено ако младоженците искат да поканят повече хора.

Това кара мнозина да се лишат от празничното събитие или да ограничат гостите си до най-близките от семейството.

Сега се забелязва нова тенденция – бъдещите съпруг и съпруга наемат сватбен организатор и той урежда лъскаво парти, но само за тях двамата!

Лиса Ворс, която по професия е организатор на тържества, споделя, че при нея идват все повече влюбени, които желаят да им бъде организирана луксозна венчавка само за тях двамата.

Тя разкрива още, че хората на около 20 години желаят голяма сватба. Младоженките искат да изглеждат като принцеси и да се покажат в най-добрия си вид пред колкото се може повече хора.

За разлика от тях, дамите в 30-те си години не държат на голяма и шумна сватба. Те искат да избегнат всички рискове, които се крият в това да събереш много хора на едно място, и да запазят интимния момент на бракосъчетанието си само за себе си и любимия човек.

Освен това сватба за двама предполага по-малко разходи, което означава, че младоженците могат да си позволят да се оженят на място, за което са мечтали винаги.

Друг плюс, според Лиса, е, че булката и младоженецът ще се сдобият с прекрасни снимки, на които са само двамата, тъй като вниманието на фотографа ще е насочено единствено към тях.

Най-голямото предимство, обаче, може би е това, че ще си спестите стреса от събирането много роднини на едно място и възможността страстите да се нажежат до скандално червено.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти