Моето голямо лудо българско семейство

Моето голямо лудо българско семейство
Снимка: Weheartit

Вяра Иванова

Помните ли филма “Моята голяма луда гръцка сватба”? Наричат го най-касовата романтична комедия на всички времена. И има защо - този лек и забавен филм, изпълнен с балкански привкус, много щуротия и абсурдни ситуации, много ми прилича на едно друго нещо, на което може да му се даде същото определение - типичното българско семейство.

Защото колкото и да обикаляте по света, за колкото и възвишени да се чувствате, няма как да избягате от своето бг семейство - и това изобщо не го казвам с лошо!

Италианските фамилии пасти да ядат, ама буквално. Няма нищо по-лудо, забавно, сплотено и задушевно от обичта, бита и кавгите на един български клан, в който всеки дърпа към своето, но все пак действа като безмилостна бойна единица, когато се наложи.

Днес ще ви запозная с най-отявлените представители на “родниникус булгарикус” или иначе казано с онези роднини, от които всички си имаме поне по един брой. Това са тези хора, с които си пием ракията по празници, пращат ни чушки от градината или пък сме виждали два пъти през живота си. Те са странни, мили, шумни, тихи, намръщени и любвеобилни, но най-важното - наши са си!

По-велико от родата няма, ето защо стойте мирно, разгледайте галерията ни и вижте дали и вашата леля Мария не се е скрила там.

Към галерията >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти