Мия неочаквано напуска Смолян и местопрестъплението в новия епизод на „Дяволското гърло“

Нови следи и личностни конфликти очакват героите в еп. 3 на „Дяволското гърло“ този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA.

Второто убийство няма общо с предишното, но и в двата случая има религиозна символика. Мястото, на което е открита жертвата, е емблематично за региона. Символика или прикриване на следите обаче ще разпознаят следователите в скалата, от която навремето са скачали български девойки, за да се спасят от османците? Кой всъщност е бежанецът Самид Хадад и какво крие?

Дяволското гърло
Снимка: NOVA

Прокурорът Чанов не харесва Мия и намесата ѝ в разследването – ще успее ли да ѝ нанесе първия удар? Междувременно в Смолян пристига важен за нея човек, който може да промени тотално хода на събитията. Ще се наложи агент Язова спешно да напусне местопрестъплението и града.

Освен в професионален план, Мия ще се окаже изправена и пред сериозно предизвикателство в личен. За първи път от много време има шанс да оправи отношенията с дъщеря си, но дали този път ще успее да оправдае очакванията на детето си, или отново ще избере кариерата пред това да бъде майка – предстои да разберем в епизода тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Дяволското гърло
Снимка: Getty

Филип е объркан как да продължи разследването. Решава да се обърне към кмета за услуга, която може да му коства много. Нови улики повеждат разследването в нова посока, а една от тях води към един от хората на Филип.

Готова ли е Мия да се изправи срещу миналото и страховете си? Готов ли е Филип да се сблъска с баща си и с човек от собствения си екип? Кой ще го подкрепи в най-критичния момент? Вижте в новия епизод на разследващата криминална драма – тази вечер в 22.00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на сериала  и на официалната страница на „Дяволското гърло“ във Facebook.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти