Майкъл Кийтън в борба с наркотиците и още (Плейлистът на Edna #31)

Майкъл Кийтън Плейлистът на Edna
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я и новата доза парчета и трейлъри, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Зелена светлина

Емели Санде отбелязва завръщане си на музикалната сцена, обещано още през 2020 г., с новия си сингъл “Family”. Песента за преоткриването на живота изглежда вдъхновена от чувството отново да си на свобода сред няколко локдауна, отпразнувано с танц в кадрите от клипа. Записано в дома ѝ по време на пандемията, парчето по всяка вероятност ще бъде част от новия албум на шотландката, който очакваме скоро.

В името на джаза

Две седмици остават до втория и последен общ албум на Лейди Гага и легендата Тони Бенет, която официално се оттегля от сцената. След като през август издадоха първия сингъл от него - “I Get A Kick Out Of Yoo” (припомнете си тук), заглавното парче “Love For Sale” сега също се сдоби с видео. Приятелската химия и споделената любов към джаза между двамата отново е налице и сме сигурни, че ще привлече още фенове към жанра.

Като на кино

Саундтракът на „Пътят на честта“ се сдоби с още едно парче освен това на Михаела Маринова от по-рано това лято (припомнете си тук). Освен че отбелязва участие във втори сезон пред камера, Орлин Павлов записа и песента „Див рай“, вдъхновена от сериала. Драматичното звучене на песента, създадена от Росен Кукошаров и чуждестранен екип, е допълнено от видео с режисьор Виктор Чучков. През различните локации Орлин преминава заедно с модела Карина Неделчева, заснемайки клипа за по-малко от едно денонощие.

КИНО

Ромео и Жулиета от Ню Йорк 

Дългоочакваната „Уестсайдска история“ вече има трейлър, в който виждаме в действие новите Тони и Мария. Ансел Елгорт и Рейчъл Зеглър са втората кино двойка, влизаща в образите на американските Ромео и Жулиета от мюзикъла на Стивън Зондхайм и Ленърд Бърнстийн. Интерпретацията на Стивън Спилбърг идва по кината точно навреме за празничния сезон – 10 декември.

Нарко пандемия

Новият минисериал на Hulu “Dopesick” с премиера на 13 октомври проследява действителната история на фармацевтична компания, която предизвиква масова зависимост на американците към опиоиди. Представяйки продукта си за безопасен, когато всъщност предизвиква пристрастяване, скоро производителят попада под прицел само за да си проличи още повече налудничавостта на корпоративните играчи. В срещуположния отбор виждаме Майкъл Кийтън като лекар, загрижен за пациентите си, Росарио Доусън ролята на федерален агент, и др. под режисурата на Бари Левинсън.

Право в целта

2021 вече бе достатъчно вълнуваща за феновете на Marvel, които обаче има какво още да очакват от студиото до края на годината. Освен филмовите премиери на „Спайдърмен: Без път към дома“ и „Вечните“, на малък екран пристига и сериалът „Хоукай“, посветен на едноименния герой на Джереми Ренър. От 24 ноември по Disney Plus започват приключенията на Клинт Бартън, който трябва се обедини с талантливо младо момиче (Хейли Стенфийлд), за да предотврати опасност, застрашаваща нещо повече от празничния дух.

ОЩЕ

Вечна любовна история

Бионсе и Джей Зи са звездите в новата рекламна кампания на Tiffany&Co, озаглавена “About Love”. Още през август видяхме първите кадри на двойката за бижутерийния гигант, с които Бионсе се превърна в единствената засега чернокожа дама, носила така наречения „Тифани диамант“. Първа го слага Одри Хепбърн в „Закуска в Тифани“, а в рекламното видео на кампанията чуваме и нежния кавър на песента “Moon River”, изпълнена от актрисата в същата филмова класика.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти