Вълнуващи любовни истории по действителен случай завладяват българския ефир

Любовни истории по действителен случай завладяват ефира
Снимка:

С две вълнуващи човешки истории за любов след броени дни по NOVA стартира премиерният риалити формат „Любовни афери“. Предаването ще представи на зрителите завладяващи действителни случаи за предателства, грешки, прошка, раздяла и ново начало, разглеждайки сложните човешки взаимоотношения от различни гледни точки.

Този петък от 22:00 ч. зрителите ще станат свидетели на емоционалния разказ на герои, въвлечени в любовен триъгълник, и ще преживеят историята на една смела жена, попаднала в капана на домашното насилие.

афери
Снимка: NOVA

Главните героини в първия интригуващ разказ са Биляна и Евгения, които разбират, че споделят един и същ мъж – Ангел. Отговорен за тази ситуация се оказва мъжът, който продължава да поддържа отношения с бившата си приятелка Евгения, докато съпругата му Биляна дори не подозира. Една отложена командировка поставя началото на мрежа от лъжи, които се натрупват заедно с извиненията и оправданията, но дали истината ще намери начин да излезе наяве?

афери
Снимка: NOVA

Действието на втората история в премиерния епизод на "Любовни афери" се развива в Пловдив, а главните герои в нея са Деница, Бисер и Антон. Жената държи на съпруга си, с когото са заедно още от деца, но неговото консервативно поведение и ревност пречат на връзката им. Животът на попадналата в безизходица Деница се обръща наопаки, когато на балкона ѝ се появява непознат мъж на име Антон. След необичайната им среща отношенията между героите се задълбочават. С подкрепата на Антон, Деница все повече започва да осъзнава, че се е превърнала в собственост на съпруга си и е жертва на домашно насилие.

афери
Снимка: NOVA

Емоцията на героите от двете истории ще стигне до зрителите по много близък и личен начин - през гледната точка на всяка една от страните, замесени в проблемната ситуация. А преценката кой е прав в тези сложни човешки взаимоотношения, остава за зрителя – този петък, от 22:00 ч. по NOVA.

Повече новини за новото предаване „Любовни афери“ следете на Facebook страницата и в официалния Instagram профил.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти