Любимото ни извънземно Алф се завръща на малкия екран с нов сериал!

Любимото ни извънземно Алф се завръща на малкия екран с нов сериал!
Снимка: netinfo

Едва ли има човек, който да не е гледал култовия ситком от 80-те "Алф". Историята на симпатичното космато извънземно с голям апетит към котки и всякакви бели, беше сред любимите сериали на няколко поколения. Днес от Warner Bros. съобщиха, че подготвят продължение на една от най-големите телевизионни и попкултурни емблеми от края на 80-те и началото на 90-те години.

Това решение не идва изненадващо, тъй като през последните години студията имат практика да вдъхват живот на стари, но любими и все още актуални филми и сериали.

Все още не е ясно кой ще бъде сценарист на новия продукт, но има предположения, че ще видим как историята на Алф продължава там, откъдето приключи преди повече от 20 години.

Той може би ще избяга от Зона 51, където се предполага, че е бил държан, след мрачния край на оригиналните епизоди, в който видяхме как симпатичният косматко е отведен от служители на правителството. Алф ще трябва да се справя в новия ни модерен свят и с всички промени, които са настъпили, докато е бил държан в плен, което със сигурност ще доведе много комични ситуации.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти