Лятото се завръща: ето какво време ни очаква до края на седмицата

лято жена свобода
Снимка: iStock

Днес времето ще е предимно слънчевоПризори на места в източните райони ще се образуват краткотрайни мъгли, съобщават от Darik News.

Около и след обяд, главно над Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на отделни места ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб, предимно от изток-югоизток. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 29 и 34 градуса, малко по-ниски по морския бряг.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа слаб до умерен изток-югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 26 и 28 градуса. Температурата на морската вода е 24 - 26 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. След обяд над масивите в западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места там ще превали и прегърми. Вятърът ще е слаб предимно от североизток. Максимална температура на 1200 метра около 23 градуса, на 2000 метра - около 15 градуса.

жена лято
Снимка: Getty

В събота ще преобладава слънчево време. В следобедните часове, главно над планинските райони ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали и прегърми. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 29 и 34 градуса.

В неделя ще бъде предимно слънчево, около и след обяд - горещо.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти