Лятото ми е до колене

лято жена
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Ах, лятото - това лениво време от годината, изпълнено със слънце, солени морски пръски, свежи коктейли, закачливи усмивки, плажни селфита и какви ли още не чудесии, за които тихичко си копнеем цяла година, докато гледаме как сезоните се сменят през прозореца на офиса.

Лятото определено е сезонът, който ни е до колене. Нима има човек, който не се чувства в свои води през сезона на плажовете, парковете, биричките и морските вкусотии? Нуждата от синия аспирин вече се чувства все по-остро, а градът сякаш се задъхва под сгъстяващата се жега и стъпките на всички онези хора, които си мечтаят да притичват боси по пясъка между морето и бара.

лято жена
Снимка: Thinkstock

Или както се пееше в една песен на Logo5 - „Обичам театъра и Графа, и всички, но предпочитам да ме плискат по краката вълнички.“ Та и ние подкрепяме тази мисъл с две ръце, два крака и няколко шота текила. Лятото събира в себе си трите свещени букви "Л", а именно - Лесно, Лежерно и Леко.

Това е житейската философия на лятото, която сме задължени да следваме от днес, първият официален летен ден, та чак до края на сезона, когато ще изтупаме банския от пясъка и ще го заровим в дълбините на гардероба. Днес казваме "Здравей, лято" и си даваме обещание, че следващите поне 2 месеца ще го караме по-леко, по-лежерно и ще си го направим по-лесно.

лято жена
Снимка: Thinkstock

Сега остава и всички дъждовни облаци да си останат в пролетта, лятото да се съблече смело по бански, да се попече, да се потопи в морските вълни и да ни изчака, докато и ние стигнем до плажа. Привет, лято, чакаме се на онова плажно барче. Не те харесваме единствено, защото си отиваш твърде бързо, а след теб нищо не е същото.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти