Латино сагите се завръщат! Един от най-харесваните мексикански сериали идва у нас

Латино сагите се завръщат! Един от най-харесваните мексикански сериали идва у нас
Снимка: netinfo

Ако ви липсват латино сериалите от доброто старо време и си спомняте с умиление за "Вдовицата в бяло" и "Касандра", то имаме добра новина за вас - един от най-харесваните мексикански сериали „Доня Сандовал“ идва с премиера у нас!

Жертва или тиранин е главната героиня в премиерната за родния ефир романтичната мексиканска драма? Зрителите на DIEMA FAMILY ще открият отговора в теленовелата „Доня Сандовал“, вдъхновена от реални събития и романа на Ромуло Галегос „Доня Барбара” -  от 20 октомври всяка събота и неделя от 16.00 ч. 

Историята разказва за необикновения живот на Алтаграсия Сандовал – съвършено красива и преуспяла жена с разтърсваща тайна от миналото. Тази тайна е и причината тя да се превърне в  неумолимата Доня, която е днес.

Силното екранно присъствие и външността на актрисата Арасели Арамбула дават възможност на създателите на поредицата да създадат многопластовия образ на „Доня Сандовал”. Като малка главната героиня губи родителите си в жестоко престъпление, а по-късно става и жертва на насилие. Тези ужасяващи събития превръщат Алтаграсия в коравосърдечна и амбициозна жена. Единственото й желанието е да управлява империя от успешен бизнес, служеща за инструмент за раздаване на безмилостно правосъдие. Без да очаква, обаче, това ще я отведе до непознати и плашещи за нея чувства – любовта към дете и силно приличане към мъж. 

Снимка: netinfo

Успехът на „Доня Сандовал“ се дължи не само на въздействащия сюжет, но и на майсторското му пресъздаване. След излъчването й в Мексико и САЩ, поредицата се превръща в най-рейтиниговата премиера на Telemundo от години насам и една от най-високо харесваните испаноезични продукции. 

Разтърсваща история за предателство, жаждата за отмъщение, изкупление и помирение. Не пропускайте епизодите на романтичната драма за легендарната „Доня Сандовал” – от 20 октомври, събота, в 16.00 ч. по DIEMA FAMILY. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти