Къде се изгубиха обикновените жени?

Къде се изгубиха обикновените жени?
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Ако попитате повечето жени какви мъже харесват, те ще ви отговорят, че харесват обикновени мъже, тоест такива, които обикновено им купуват всичко, което дамите пожелаят.

Веднага искам да изясня, че жена, която разсъждава по този начин, определено е необикновено създание в очите на мъжете. Необикновено глупаво създание. Нещо, като нищо друго на света, защото мъжете не проумяват, че такова нещо наистина съществува. А такива жени, за жалост на мъжете, съществуват. И броят им не е за подценяване.

Къде се изгубиха обикновените жени? Тези, които искат просто да им дадеш искрен повод за усмивка, защото знаят, че тя е най-красивото украшение, което носят със себе си. Жените, които носят най-ценното в сърцето, а не в дамската си чанта. Които знаят, че спомените и мечтите са най-доброто превозно средство, с което могат да стигнеш до прекрасни места, вместо да се возят в скъпа кола към най-модерното заведение на Черноморието. Къде изгубихте мечтите си? Нали човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му?

Къде се изгубиха обикновените жени? Тези, които искат просто да получат цвете за празника си, а не да получат паричен ваучер, с който да отидат да си изберат подарък в мола. Жените, които знаят, че едно цвете носи със себе си в пъти повече любовта, вниманието и загрижеността на другия, отколкото безличните стоки в магазините, колкото и скъпи да са те. Къде са жените, които се вдъхновяват, виждайки поле от слънчогледи, вместо от най-новия смартфон на пазара? Къде изгубихте романтиката, мили дами? Та нали толкова се борихте да я опазите на тоя свят?

Къде се изгубиха обикновените жени? Тези, които просто искат да бъдат себе си, а не певицата, на която се опитват да подражават. Жените, които знаят стойността на човека в тях, а не цената на дрехите, с които са облечени. Къде са жените, които избират човека до тях не заради неговото настояще и минало, а заради неговото бъдеще? Бъдещето, което ще градят съвместно. Къде изгубихте човешкото в себе си?

Къде сте наистина замечтани, романтични и човечни дами? Мъжете търсят точно вас, защото знаят, че най-хубавите неща са точно тези – обикновените. Силно ви умолявам да излезете от мястото, в което упорито се криете. Покажете се в цялата си прелест. Светът има крещяща нужда от вас!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти