Кума за един ден, приятел завинаги…

г
Снимка: Издателство Лавици

Ето че наближава сватбеният сезон и вече се усеща леко притеснение у бъдещите младоженци, но тя е там, за да ги успокои, да им вдъхне кураж и да ги развесели. Тя е кумата – най-важната дама, завихрена в сватбената еуфория, след булката.

Тя е прекрасна и е винаги готова да помогне. Ще се включи във всеки един детайл от подготовката на сватбата, ще изпълни всяка прищявка в самия сватбен ден и ще бъде до младото семейство и след това. Кумът ли? Да, и той е важен. Има да прочете едно слово, което най-вероятно пак кумата ще е измислила.

г
Снимка: Издателство Лавици

Вече има специална книжка за кумата, за да се чувства тя изцяло подготвена за паметния ден. Името на изданието е „Дневник на кумата”. Тук тя ще открие стъпка по стъпка какво трябва да се свърши, така както е по традиция и с какво би се нагърбила по нейно желание. Ще намери идеи за визията си в сватбения ден, за забавното протичане на моминското парти, за задачите си по време на празненството и т.н.

В книгата има и специално място след всяка глава, където да се записват важните неща около подготовката на сватбата. Все пак с булката ще пообиколят тук и там, докато решат на кой цветарски бутик да се спрат или в кой булчински салон ще ги глезят най-много.

г
Снимка: Издателство Лавици

Кума за един ден, приятел завинаги и верен спътник в организирането на най-важния ден за булката и младоженеца. Честито!

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Каква суперсила би искала да притежаваш?

Оферти