Кой печели книга с автограф от майстора на трилъра Юси Адлер-Улсен

Кой печели книга с автограф от майстора на трилъра Юси Адлер-Улсен
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Вече ви запознахме с майстора на трилъра Юси Адлер–Улсен, обявен от лондонския „Таймс” за новото явление в скандинавския криминален роман.

Улсен се е утвърдил като най-успешният датски криминален автор, а звездата му изгрява с поредицата за Отдел „Q”, създаден за разкриване на стари случаи.

Начело е комисар Карл Мьорк, чийто безотказен полицейски нюх понякога успява да разсее тоталното му нежелание да работи. Мьорк – означава „мрак” – е немотивиран, разочарован от живота и просто иска да дреме в кабинета си и да реди пасианси. 

Първата част от серията – „Жената в капан”, получи наградата „Бари” за най-добър криминален роман на 2012 година, издаден в САЩ и Канада.

На нашия книжен пазар излезе поредния му роман „Убийци на фазани“ от ИК „Емас“.

Вчера Edna.bg съвместно с "Емас" обявихме игра, която дава възможност на трима късметлии да спечелят последната книга на автора „Убийци на фазани“ със специален автограф от Улсен! Попитахме ви на колко години авторът е решил да се занимава сериозно с писането на криминални романи. Правилният отговор беше 47-годишна възраст.

Днес дойде време да обявим и печелившите.

С радост съобщаваме, че след проведена томбола в присъствие на жури, съставено от Организатора, бяха изтеглени тримата победители:

*Тодора Неделева Пашова
*Албена Методиева Кирилова
*Митко Митков Димитров

Честито да им бъде!

Нека припомним, че желаещите да се срещнат на живо с Юси Адлер–Улсен, да си разменят няколко думи с него и да си поискат също автограф, могат да го направят на 13.12. (събота) от 17:00 ч. на щанда на издателство „Емас” на Панаира на книгата в НДК!

Екипът на Edna.bg благодари на всички свои читатели, които участваха в играта и им пожелава успех и късмет в бъдещи инициативи на сайта!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти